3/13/2013

Συνδρομή στο Ίδρυμα Αγία Φιλοθέη

Αγία Παρασκευή, 12.03.2013
Αγαπητοί γονείς,

Το Δ.Σ του συλλόγου μας σε συνεργασία με το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και τα Δ.Σ συλλόγων γονέων άλλων σχολείων της πόλης μας αποφάσισαν να συνδράμουν παιδιά που είναι μαθητές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας και που διαμένουν σε οικοτροφείο ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Θέλοντας η κίνηση μας αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτική ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση τα ίδια τα παιδιά στο σχολικό τους περιβάλλον, αποφασίσθηκε να μην δοθούν σε αυτήν την δημόσια επιστολή μας περισσότερες πληροφορίες, για τις οποίες όμως σε κάθε περίπτωση είναι στην διάθεσή σας το Δ.Σ του συλλόγου μας.
Όπως καταλαβαίνετε το οικοτροφείο αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα στο να ανταπεξέλθει στην λειτουργία του και στην στήριξη των παιδιών.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους του οικοτροφείου μας είπαν ότι οι ανάγκες τους μπορούν να συνοψιστούν στα παρακάτω:
  1. Ρούχα-παπούτσια σε καλή κατάσταση για τα κορίτσια ηλικίας από 1 έως 20 ετών
  2. Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτιά υγείας, αφρόλουτρα, σερβιέτες κλπ) εκτός από σαμπουάν μαλλιών
  3. Είδη καθαριότητας (χλωρίνη, καθαριστικά, κουβάδες, σφουγγαρίστρες κλπ)
  4. Από τα Φαγώσιμα μακράς διαρκείας λείπουν μέλι, κορν φλέικς, λάδι κλπ αλλά όχι όσπρια, μακαρόνια και ρύζι που έχουν υπεραρκετά
  5. Επίσης έχουν έλλειψη νωπού κρέατος, κοτόπουλων κλπ.*
  6. Αυξημένη ανάγκη για χρήματα για αγορά πετρελαίου όχι μόνο για θέρμανση αλλά και για το μπόϊλερ.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε εσάς και σας καλούμε να συνδράμετε την προσπάθεια αυτή με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας σας , προσκομίζοντας στο σχολείο μας ο,τιδήποτε από τα ανωτέρω είδη τις ημέρες:
  • Από Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 έως και Τρίτη 26 Μαρτίου 2013
* Αναφορικά με το νωπό κρέας/κοτόπουλα κτλ, λόγω της ευπάθειας των προϊόντων αυτών, σημειώνουμε ότι μπορείτε να φέρετε μόνο δωροεπιταγές από Super Market ή να καταθέσετε χρήματα στο Λογ/σμό του οικοτροφείου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. 
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρες από 5μμ έως 7μμ η Ένωση Γονέων θα βρίσκεται στο 1ο δημοτικό (Αγ.Ιωάννου) προκειμένου να συλλέξει τα είδη που θα φέρει ο κάθε σύλλογος και μπορείτε να τα προσκομίσετε και εκεί.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει και λογαριασμός του οικοτροφείου στην Εθνική Τράπεζα και οποιοσδήποτε από εσάς ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνεί με το Δ.Σ για να τον πληροφορηθεί. Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων κατέθεσε στο λογαριασμό αυτό 400ευρώ προκειμένου να αγορασθεί πετρέλαιο.
Περιμένουμε την θερμή και ανθρώπινη ανταπόκρισή σας, πιστεύοντας ότι τα παιδιά αυτά-μεγάλοι αγωνιστές της ζωής- αξίζουν να βγουν και νικητές με την στήριξη όλων μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου
6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου