4/04/2013

Εκπαιδευτικά μονοπάτια για ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο

Η Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών και η Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας-Αγωγή Υγείας σας προσκαλούν σε μία εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με θέμα "Εκπαιδευτικά μονοπάτια για ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο", την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, στο Αμφιθέατρο "Μικης Θεοδωράκης" του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, Περικλέους 55 και ώρες 18:00 έως 20:00.

Οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση « Η Φάρμα του διαδικτύου» που απευθύνεται σε παιδιά 4-12 ετών.

Παράλληλα, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα ενημερώνονται και θα συζητούν, σε διπλανή αίθουσα, για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, προφυλάσσοντας τα παιδιά από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον on line κόσμο αλλά και απολαμβάνοντας τα οφέλη του.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Υπεύθυνος Γραμμής Βοηθείας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Συντονιστής προγράμματος "Αριάδνη"- Μονάδα Εφηβικής Υγείας Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ελληνικού Διαδικτύου.


6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου