11/01/2013

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 θα διεξαχθεί ο 31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών. 8.000 δρομείς έχουν δηλώσει παρών και θα συμμετέχουν στον αγώνα 5 χλμ, και άλλοι τόσοι στον αγώνα 10 χλμ που διεξάγονται παράλληλα.
O Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής διοργανώνει και εφέτος αγώνα δρόμου μικρών παιδιών, κατά μήκος της Λεωφόρου Μεσογείων, πάνω ακριβώς στη διαδρομή του Κλασικού Μαραθώνιου δρόμου και λίγη ώρα πριν περάσουν οι πρώτοι μαραθωνοδρόμοι.
Ο αγώνας δρόμου για τα μικρά παιδιά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, η πρώτη που είναι μη αγωνιστική κατηγορία απευθύνεται σε παιδιά από τάξεις προνηπίων έως και την Β’ τάξη δημοτικού σχολείου, με αφετηρία στη Λ.Μεσογείων (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη Λ. Μεσογείων, απέναντι από την εκκλησία. Ώρα προσέλευσης 09:15 και εκκίνησης 09:35.
Η δεύτερη που αφορά σε αγωνιστικές κατηγορίες, απευθύνεται σε παιδιά της Γ’ τάξης έως και τη ΣΤ’ δημοτικού με αφετηρία στη συμβολή Λ.Μεσογείων & Αγ. Ανδρέου και τερματισμό στη Λ. Μεσογείων), απέναντι από την εκκλησία. Ώρα προσέλευσης 09:30 και εκκίνησης 09:50.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς, στον ΠΑΟΔΑΠ καθώς και μία ώρα πριν την εκκίνηση στην αντίστοιχη αφετηρία.
Αρχίστε λοιπόν προπόνηση, έστω και τώρα, και ας είμαστε όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας αλλά και τους μαραθωνοδρόμους που συμμετέχουν. 
6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου