2/28/2014

Συμμετοχή των μαθητών του σχολείου μας στο πρόγραμμα ΕΥ ΖΗΝ

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,
Αναφορικά με το θέμα του προγράμματος ΕΥ ΖΗΝ και κατόπιν των πολλών ερωτημάτων που δεχθήκαμε  από πολλούς  γονείς του σχολείου μας, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
Tην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα , μπορείτε να τη βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο.  
 
Από την εγκύκλιο αυτή παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα :
«Το σύνολο των αξιολογήσεων (ανθρωπομετρία, φυσική κατάσταση και ερωτηματολόγιο) θα εισαχεί στη Διαδικτυακή Πλατφόρμα για το Πρόγραμμα ΕΥ ΖΗΝ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Οι μετρήσεις θα γίνονται σε όλους/ες τους / τις μαθητές /τριες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής (δηλαδή διαθέτουν Α.Δ.Υ., σε ισχύ σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις). Εξαίρεση αποτελεί το παλίνδρομο τεστ αντοχής, για το οποίο απαιτείται ενυπόγραφη δήλωση γονέα / κηδεμόνα.»

Ο Σύλλογος μας κατόπιν  επικοινωνίας με τη Δ/νση του Σχολείου μας, ενημερώνει τους γονείς ότι υπάρχουν οι ακόλουθες περιπτώσεις:

1.    Οι γονείς που ΔΕΝ  επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο «παλίνδρομο τεστ αντοχής», αρκεί να ΜΗΝ υπογράψουν τη δήλωση συγκατάθεσης που μας έχει σταλεί . (Τα παιδιά δηλαδή που δεν θα προσκομίσουν υπογεγραμμένη από το γονέα τους τη δήλωση συγκατάθεσης, ΔΕΝ θα συμμετέχουν στο παλίνδρομο τεστ αντοχής).

2.    Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο παλίνδρομο τεστ αντοχής, θα υπογράψουν τη δήλωση συγκατάθεσης την οποία θα προσκομίσουν στο σχολείο.

Και στις δυο αυτές περιπτώσεις, τα παιδιά θα συμμετέχουν στις υπόλοιπες αξιολογήσεις (ανθρωπομετρία, φυσική κατάσταση και ερωτηματολόγιο) που θα εισαχθεί στη Διαδικτυακή Πλατφόρμα για το Πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

3. Οι γονείς που ΔΕΝ επιθυμούν να λάβουν μέρος τα παιδιά τους ΟΥΤΕ στις σωματομετρικές αξιολογήσεις  (ανθρωπομετρία, φυσική κατάσταση και ερωτηματολόγιο) πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη Δ/νση του Σχολείου, ή να στείλουν σχετικό email στη Δ/νση του Σχολείου μας  αναγράφοντας το όνομα τους και το όνομα και την τάξη του παιδιού τους.
Email Σχολείου : mail@6dim-ag-parask.att.sch.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ  μπορείτε να βρείτε εδώ
Εκ του  Διοικητικού Συμβουλίου 
Αγία Παρασκευή 26.02.2014
6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου