5/01/2014

Ανακοίνωση της ΔΟΕ για όσα συμβαίνουν στο σχολείο μας

H Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), αντιπροσωπεία της οποίας επισκέφθηκε πριν από μερικές ημέρες το σχολείο μας και ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την οργή και τη βαθύτατη ανησυχία της για τα απίστευτα γεγονότα που συμβαίνουν στο σχολείο μας και ζητώντας την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας στην κατεύθυνση της επανόρθωσης, όσο είναι αυτό δυνατό, των τεράστιων ψυχολογικών, παιδαγωγικών και υπηρεσιακών βλαβών που έχουν συμβεί.
Ακόμη, στη ανακοίνωσή της στηρίζει τη στάση εργασίας  και τη συγκέντρωση που οργανώνεται την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στις 8:οο π.μ. στο σχολείο μας και καλεί τους εκπαιδευτικούς σε μαζική συμμετοχή. 
Σημειώνουμε, ότι η στάση εργασίας πραγματοποιείται με απόφαση του συλλόγου εκπαιδευτικών "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ", μέλη του οποίου είναι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Παπάγου, Ν. Ψυχικού, Π. Ψυχικού, Φιλοθέης, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Ν. Πεντέλης και Π. Πεντέλης.
Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου