3/18/2015

Αναμνηστικό DVD ΣΤ' τάξης

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Στα πλαίσια της αποφοίτησης των παιδιών της έκτης (ΣΤ) τάξης,ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με το φωτογραφείο της φετινής φωτογράφισης των παιδιών (ΦΩΤΟΡΑΜΑ) θα προβεί στη βιντεοσκόπηση μικρού μηνύματος από κάθε παιδί της τάξης προκειμένου όλα τα μηνύματα να συμπεριληφθούν σε ένα DVD. Το DVD αυτό θα μοιραστεί στα παιδιά στην τελετή αποφοίτησης, ως αναμνηστικό του σχολείου τους και των συμμαθητών τους ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τους γονείς/παιδιά. 

Προκειμένου να γίνει η βιντεοσκόπηση παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω δήλωση ότι συμφωνείτε με την εν λόγω διαδικασία. 

Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε την παρακάτω δήλωση θα θεωρηθεί ότι δεν επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού σας και το παιδί θα εξαιρεθεί από την βιντεοσκόπηση. 

Παρακαλούμε να αντιγράψετε και επιστρέψετε την παρακάτω ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ συμπληρωμένη έως τη Δευτέρα 23.03.2015.

Το Δ.Σ. των Γονέων & Κηδεμόνων

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο υπογεγραμμένος ...................................................................................... 
γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας ........................................................................................... δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω στο παιδί μου να πάρει μέρος στη βιντεοσκόπηση προκειμένου αυτή να συμπεριληφθεί στο αναμνηστικό DVD (και μόνο σε αυτό) που θα μοιραστεί στα παιδιά ως αναμνηστικό του σχολείου τους και των συμμαθητών τους.

Ο/Η δηλών/ούσα
6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου