9/28/2015

Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας

Αγ. Παρασκευή,  28 Σεπτεμβρίου  2015
      Αριθμ. Πρωτ.: ΣΓ/ΕΞ/12.2015
Προς
την Σχ.Επιτροπή Π.Ε. Αγίας Παρασκευής- Υπ’όψιν Προέδρου κ.Γ.Ρήγου

Κοινοποίηση
την ΔΕΠ Αγίας Παρασκευής- Υπ’ όψιν Προέδρου κ. Π. Γκόνη


Θέμα : Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας 

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να σας εκφράσουμε,  ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημ. Σχολείου , τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση σημαντικών έργων στο σχολείο μας.

Καταρχήν , με την ουσιαστική βοήθειά σας ,κατορθώσαμε να ξεκινήσουμε τη δημιουργία  του (κινητού μας) θεάτρου, που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά μας, με αποτέλεσμα την αναβάθμιση των σχολικών τους εορτών αλλά και την αύξηση  της συμμετοχής τους στις θεατρικές ομάδες.
Επίσης, το βάψιμο των διαδρόμων και του κλιμακοστασίου καθάρισε και ανανέωσε το σχολείο μας και ήταν ευχάριστη έκπληξη για τους μαθητές κατά την επιστροφή τους στα θρανία .

Το πιο σημαντικό όμως όλων είναι οι εργασίες επισκευής  των τουαλετών του σχολείου.
Αποτελούσε χρόνιο και μείζον πρόβλημα, υψηλής επικινδυνότητας της υγείας και της υγιεινής των παιδιών τόσο εξαιτίας της  χρήση τους όσο και εξαιτίας της άρνησης των παιδιών να τις επισκεφθούν, με τις όποιες συνέπειες προέκυπταν και από τις δύο αιτίες. 
Αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα των αγώνων  του συνόλου των γονέων του Συλλόγου μας, του Σχολικού Συμβουλίου και γενικά όλης της σχολικής κοινότητας του σχολείου μας.Ένα πρόβλημα που ενώ η αναγνώρισή του και η αναγκαιότητα της αποκατάστασης ήταν δεδομένη και διαπιστωμένη από τις αρμόδιες αρχές, η επίλυσή του παρέμενε για χρόνια  στη σφαίρα της δεσμευτικής υπόσχεσης μεν , μη υλοποιούμενης δε. 

Τελειώνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε  ότι η παρούσα επιστολή αναφέρεται στην αναγνώριση του έργου σας το οποίο είναι ουσιώδες και καθοριστικό για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας και θέλουμε να αποτελέσει κίνητρο να συνεχίσετε με την ίδια αποτελεσματικότητα και ταχύτητα , όπως άλλωστε επιβάλλεται από το θεσμικό σας ρόλο. 

Με εκτίμηση,
Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Η Γραμματέας
Μαρία Ξυνογαλά Μάνια Παλασάκη
Τηλ. 6974941858 Τηλ.6948277316



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου