11/02/2015

Ετήσια Αναμνηστική Φωτογράφηση Παιδιών Στο Σχολείο (Σχ. Έτος 2015-2016)

Αγία Παρασκευή 02.11.2015

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνει για άλλη μια φορά την ΤΕΤΑΡΤΗ 04.11.2015 φωτογράφηση όλων των παιδιών μας, στο χώρο του σχολείου. Το θέμα της φωτογράφησης είναι έκπληξη και είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τα παιδιά!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παιδιά να ΜΗ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΡΟΥΧΑ !

Σε περίπτωση που ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ να φωτογραφηθεί το παιδί σας παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε έως την Τρίτη 03.11.2015 συμπληρώνοντας τη δήλωση που θα τυπώσετε από εδώ:

Δήλωση ΜΗ συμμετοχής στην αναμνηστική φωτογράφηση Σχ. Έτους 2015-2016

----------------------------------------------------------------------------

Στα πλαίσια της αποφοίτησης των παιδιών της έκτης (ΣΤ) τάξης, ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με το φωτογραφείο της φετινής φωτογράφισης των παιδιών (ΦΩΤΟΡΑΜΑ) θα προβεί στη βιντεοσκόπηση μικρού μηνύματος από κάθε παιδί της τάξης προκειμένου όλα τα μηνύματα να συμπεριληφθούν σε ένα DVD. Το DVD αυτό θα μοιραστεί στα παιδιά στην τελετή αποφοίτησης, ως αναμνηστικό του σχολείου τους και των συμμαθητών τους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τους γονείς/παιδιά. 


Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε την παραπάνω δήλωση θα θεωρηθεί ότι δεν επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού σας και το παιδί θα εξαιρεθεί από την βιντεοσκόπηση.
Παρακαλούμε να επιστρέψετε την παρούσα έως την Τρίτη 03.11,2015.


Το Δ.Σ. των Γονέων & Κηδεμόνων


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου