1/25/2018

Διοργάνωση αποκριάτικης εκδήλωσης στο σχολείο μας και συμμετοχή στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου


Αγαπητοί γονείς,

Μαζί με τις ευχές μας για ένα χαρούμενο και υγιές νέο έτος θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα για την εορταστική περίοδο της Αποκριάς.

Α) Ο σύλλογός μας πιστός στην παράδοση των τελευταίων ετών, θα πραγματοποιήσει την αποκριάτικη εκδήλωση στο σχολείο μας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί. Σκοπός μας, μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουμε τηρώντας το έθιμο, ντυμένοι με αποκριάτικες στολές, χορεύοντας και συμμετέχοντας στα δρώμενα.

Η είσοδος όπως πάντα είναι δωρεάν για όλους με τον σύλλογό μας να πραγματοποιεί λαχειοφόρο της ώρα της εκδήλωσης με πάρα πολλά δώρα  για όσους θέλουν να συμμετέχουν. Με την ευκαιρία επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όσοι γονείς επιθυμούν να συμβάλλουν λόγω της επαγγελματικής τους ιδιότητας στη λίστα των δώρων που θα κληρωθούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του συλλόγου Κα Καλλιαρέκου Νίκη στο τηλ. 6945201181 ή την υπεύθυνη της λαχειοφόρου Κα Χατζιανδρέου Μαρία στο  τηλ. 6932152533.

Β) Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Όλη η πόλη μια γειτονιά» διοργανώνει αποκριάτικη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι με την συμμετοχή των τοπικών συλλόγων. Ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει με την ομάδα παιδιών και ενηλίκων «Μικροί – μεγάλοι τούμπαλιν!». Όλοι όσοι θέλετε να συμμετέχετε στο γκρουπ του σχολείου μας παρακαλείσθε να έρθετε στην οργανωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 17:30.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου