5/26/2018

Ενημέρωση για την ολοκλήρωση των απογευματινών δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς,
Οδεύοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς σας γνωστοποιούμε ακολούθως τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι απογευματινές δραστηριότητες που διοργανώνει ο σύλλογός μας.

1) Την Τετάρτη 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο μάθημα για τη δραστηριότητα της Θεατρικής Αγωγής.
2) Την Τρίτη 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο μάθημα για τη δραστηριότητα της Ρομποτικής και παράλληλα θα γίνει παρουσίαση των εργασιών των μαθητών.  Ειδικότερα, στις 17.30 θα ξεκινήσουν τη δραστηριότητα κανονικά τα δύο πρώτα τμήματα και από τις 18.30 έως τις 19.00 θα γίνει μια μικρή παρουσίαση των εργασιών τους στους γονείς. Ακολούθως στις 19:00 θα ξεκινήσουν τη δραστηριότητα τα άλλα δύο τμήματα και από τις 20.00 έως τις 20.30 θα γίνει επίσης μία μικρή παρουσίαση των εργασιών στους γονείς τους.
3) Το Μπάσκετ ολοκληρώνεται την Τετάρτη 30 Μαΐου ωστόσο θα γίνει ένα επιπλέον μάθημα από τη γυμνάστρια την Τετάρτη 6 Ιουνίου.
4) Η δραστηριότητα του Hip Hop ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 4 Ιουνίου.
5) Οι Παραδοσιακοί Χοροί ολοκληρώνονται την Τετάρτη 6 Ιουνίου.
6) Η δραστηριότητα της Ζωγραφικής ολοκληρώνεται την Πέμπτη 7 Ιουνίου.
7) Τα μαθήματα αυτοάμυνας (Κravmaga) ολοκληρώνονται την Πέμπτη 14 Ιουνίου.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχατε στις δραστηριότητές μας δίνοντας ραντεβού για τη νέα σχολική χρονιά!
Από το Δ.Σ.


1 σχόλια:

Ελένη Σιαφλά είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

Εμείς σας ευχαριστούμε για το χρόνο, την καλή διάθεσή σας και την πρόθεση να έχουμε ανοιχτό σχολείο για δημιουργικά απογεύματα!

Δημοσίευση σχολίου