6/05/2018

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουνίου στο προαύλιο του σχολείου μας η εκδήλωση του συλλόγου


Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της σε λίγες ημέρες. Μας δίνεται όμως άλλη μία ευκαιρία, να κάνουμε αυτό που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. 

Έτσι, το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 20.00 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Αγ. Παρασκευής σας προσκαλεί σε μια δυναμική γιορτή χαράς στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας για να αποχαιρετήσουμε όλα αυτά που ζήσαμε μαζί, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς! 

Ξεχωριστή θα είναι  η στιγμή, όπου όλοι μαζί, θα αποχαιρετίσουμε τα δύο τμήματα της έκτης δημοτικού, δίνοντας αναμνηστικά λευκώματα στους μαθητές της και φυσικά τις ευχές μας, για ένα νέο ξεκίνημα, στο Γυμνάσιο…

Σας περιμένουμε όλους σε μία γιορτή χαράς με πολύ κέφι, χορό και φαγητό!


Να είστε όλοι εκεί!

Το Διοικητικό Συμβούλιο. 
Σημείωση: Για την ομαλή πραγματοποίηση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι μαθητές που συμμετέχουν στους Παραδοσιακούς Χορούς να βρίσκονται στο προαύλιο του σχολείου μας έως τις 20.15, οι μαθητές που συμμετέχουν στο Χιπ Χοπ έως τις 20.30 και οι μαθητές της ΣΤ' τάξης για την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση έως τις 20.45.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

Θεωρώ απαράδεκτο να διοργανώνετε σχολική γιορτή όπως αυτή του Σαββάτου 9/6/2018 και να παραβιάζετε τις ώρες κοινής ησυχίας (κατάφωρα, είναι 00:30 και η μουσική στο τέρμα). Η άμεση δράση έχει ειδοποιηθεί 2 φορές αλλά αδρανεί... Δυστυχώς εκπαιδεύετε και αυτή τη γενιά να μη σέβεται κανόνες, νόμους και τους συνανθρώπους. Εγώ εργάζομαι αύριο αλλά πρέπει να υποστώ τις μουσικές σας επιλογές στο φουλ! Λυπάμαι για την κατάντια σας...
Β. Χριστόπουλος

Unknown είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

Αγαπητέ κ. Χριστόπουλε ,

Σας ευχαριστούμε για την ανάρτηση σας στη σελίδα του Συλλόγου .

Λυπούμαστε ειλικρινά που γίναμε αιτία να χάσετε το βραδινό σας ύπνο αλλά ,
Θεωρούμε σκόπιμο να σας αναφέρουμε ότι αυτή η γιορτή διοργανώνεται κάθε χρόνο από την ίδρυση του σχολείου μέχρι σήμερα . Αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του σχολείου μας και παράλληλα προσφέραμε σε διδακτικό προσωπικό , μαθητές , γονείς και κηδεμόνες του σχολείου την ευκαιρία , το βράδυ του Σαββάτου , να διασκεδάσουν και να χορέψουν .
Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρουμε με πολύ κόπο και χρόνο , να ενώσουμε και να προσφέρουμε ένα διασκεδαστικό Σαββατόβραδο σε περ. 800 άτομα , με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο .

Αυτό λοιπόν θεωρούμε ότι είναι παραδεκτό και αναγκαίο μάλιστα στις μέρες μας .

Εάν θέλετε να διαπιστώσετε το πως εκπαιδεύεται αυτή η γενιά , τότε με μεγάλη ευχαρίστηση σας καλούμε στη γιορτή που θα γίνει πάλι του χρόνου στο σχολείο μας , προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά τη γενιά αυτή , τους δασκάλους τους γονείς και τους κηδεμόνες ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη .

Νίκη Καλλιαρέκου
Πρόεδρος ΔΣ

Δημοσίευση σχολίου