5/05/2019

ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες

Την Κυριακή, 12/5/2019, στις 11.00 π.μ. στο 6ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής  όλοι μαζί παιδιά και γονείς, μια ΠΑΡΕΑ* μαγειρεύουμε.

Πρόκειται για μια δράση προσφοράς και αγάπης για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Θα μαγειρέψουμε 150 μερίδες πένες με κοτόπουλο και σάλτσα λαχανικών που θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κατάσταση δρόμου στον Πειραιά αλλά και στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι

10 κιλά κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μικρά κομμάτια 
15 κιλά πέννες
3 κιλά ελαιόλαδο
3 κιλά πιπεριές πράσινες και χρωματιστές
3 κιλά κρεμμύδια, 3 κιλά καρότα, 3 κιλά κολοκυθάκια
10 κουτιά  (200ml) σάλτσα ντομάτας
150 χαρτοπετσέτες, 150  πλαστικά πιρούνια,  150 αλουμινένια σκαφάκια φαγητού με καπάκι

Για να συλλέξουμε τα πιο πάνω, καθημερινά από την Δευτέρα 6/5/2019 μέχρι και την Παρασκευή 10/5/2019, θα περνά ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ από τις τάξεις των παιδιών μας.

Στην συνέχεια, την Κυριακή 12/5/2019 στις 11.00 π.μ θα μπορούν όλοι (παιδιά και γονείς)  να συμμετέχουν στην διαδικασία προετοιμασίας του φαγητού, συσκευασίας και τέλος προσφοράς του στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Για την καλύτερη διοργάνωση της δράσης, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο 6.dim.ap@gmail.com ή στα μέλη του Δ.Σ. κατά τις απογευματινές δραστηριότητες στο σχολείο μας μέχρι την Παρασκευή 10/5/2019.

Απαραίτητη προϋπόθεση: συνοδεία παιδιού από ενήλικα

Σκοπός και στόχος όλων μας είναι να δίνουμε το παράδειγμα στα παιδιά μας σε όλους τους τομείς και ο καλύτερος τρόπος είναι όταν γινόμαστε εμείς το παράδειγμα αυτό!!

Έτσι όλοι μαζί ίσως καταφέρουμε να διαμορφώσουμε μια κοινωνία καλύτερη για όλους μας!

ΠΑΡΕΑ, μια εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης και προσφοράς βοηθά όπως και όπου μπορεί: μαγειρεύει και προσφέρει φαγητό σε αστέγους ή άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες  και συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη προσωπικής ανάγκης σε άπορες οικογένειες.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΠΑΡΕΑ στο http: // pareagreece.blogspot.gr/ ή στη σελίδα τους στο facebook.

 

Σας περιμένουμε

Το Δ.Σ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου