10/16/2019

Ομαδική ασφάλιση μαθητών 2019-2020

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει και για τη φετινή σχολική χρονιά, την ομαδική ασφάλιση για ατυχήματα των μαθητών, χωρίς καμία πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες.

Τα έξοδα θα τα αναλάβει αποκλειστικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η συμμετοχή είναι προαιρετική.

Παρακαλούμε, διαβάστε τον παρακάτω πίνακα καλύψεων και συμπληρώστε την Υπεύθυνη Δήλωση, εάν ενδιαφέρεστε για τη συμμετοχή.

Οι Δηλώσεις παρακαλούμε να τοποθετηθούν συμπληρωμένες στο γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου μας στην κεντρική είσοδο του σχολείου μέχρι  30/10/2019, ώστε να μη χαθεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την ενεργοποίησή της.

το Δ.Σ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ

1 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ/ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του ασφαλισμένου από ατύχημα, του καταβάλλεται ποσό € 5.000
Σε περίπτωση Μόνιμης Μερικής Ανικανότητας του ασφαλισμένου από ατύχημα, του καταβάλλεται ποσοστό (%) του ποσού των € 5.000 ανάλογα με τον βαθμό της ανικανότητας

2. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ*
Καταβάλλεται κατά περίπτωση ατυχήματος ποσό μέχρι € 500 για πραγματοποιηθείσες δαπάνες εντός/εκτός νοσοκομείου ή κλινικής για έξοδα θεραπείας συνέπεια ατυχήματος.
* Απαιτείται γνωμάτευση ιατρού που αναφέρει πως και που έγινε το ατύχημα, βεβαίωση της διεύθυνσης του σχολείου για τις συνθήκες του ατυχήματος, πρωτότυπα παραστατικά (αποδείξεις γιατρού – φυσιοθεραπευτή-εξετάσεων-υλικών, τιμολόγια νοσοκομείου, απόδειξη και κουπόνια φαρμάκων κλπ). Η αποζημίωση δίνεται απολογιστικά, με την προσκόμιση των δικαιολογητικών, σε πιστοποιημένο IBAN του κηδεμόνα.

Η κάλυψη ισχύει έως τη λήξη του σχολικού έτους, κατά την μετάβαση και επιστροφή από το σχολείο, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και των ωρών διδασκαλίας, αλλά  και στις εκδρομές - εκδηλώσεις -  δραστηριότητες που γίνονται υπό την επίβλεψη της διεύθυνσης του σχολείου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου