1/30/2020

Κολύμβηση Γ' τάξης 2019/2020

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες

Σας κοινοποιούμε την ενημέρωση που λάβαμε από του Διεύθυνση του σχολείου μας σχετικά με την κολύμβηση:

Το αντικείμενο της κολύμβησης θα υλοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Xαλανδρίου. Θα αρχίσει στα μέσα Φεβρουαρίου και θα γίνουν  εφτά (7) μαθήματα για τα τμήματα του σχολείου μας ως εξής:
 Γ1: κάθε Τετάρτη, 8:15 –10:00
 Γ2: κάθε Πέμπτη, 10:00 – 11:45

Η μεταφορά προς και από το κολυμβητήριο θα είναι δωρεάν.
Η γυμνάστρια κα Σοφία Σαπουντζή θα συνοδεύει τους/τις μαθητές/τριες στο κολυμβητήριο, θα τους επιβλέπει και θα τους βοηθάει στην προετοιμασία τους.
Τα μαθήματα θα γίνονται από πτυχιούχους καθηγητές Φ.Α. σε αναλογία 10:1 μαθητών/ ανά καθηγητή – προπονητή.
Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα/ το σακίδιο της κολύμβησης που θα περιέχει: μαγιό, γυαλάκια, πετσέτα ή μπουρνούζι, σκουφάκι και σαγιονάρες.
Απαγορεύεται να έχουν καταναλώσει φαγητό για τρεις (3) ώρες πριν από τη κολύμβηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές του Γ1 θα πάρουν το πρωινό τους στο σχολείο μετά από το μάθημα της κολύμβησης ενώ οι μαθητές του Γ2 θα πάρουν ένα ελαφρύ πρωινό όχι αργότερα από τις 7:30 το πρωί (π.χ. ένα φρούτο ή μια μικρή μπάρα δημητριακών ή μια μικρή φρυγανιά με λίγο μαρμελάδα…). Οι γονείς των Γ1 και Γ2 οφείλουν να φροντίσουν σχετικά.
Το πρόγραμμα είναι υποχρεωτικό και γίνεται φέτος με επιτυχία για τρίτη χρονιά. Η εμπειρία έδειξε ότι τα παιδιά μένουν κατενθουσιαμένα και ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Καλούμε τους γονείς να υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής και να την στείλουν στο σχολείο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 10/2/2020.
Κατεβάστε και τυπώστε την Υπεύθυνη Δήλωση από τον παραπάνω σύνδεσμο.

το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου