4/15/2020

Εγγραφή Μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Αγαπητοί γονείς

μετά την τελευταία απόφαση παράτασης κλεισίματος των σχολείων για τις 10 Μαΐου 2020 ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, μας ανακοίνωσε ότι:
α. Μετά τις γιορτές θα γίνει τηλεδιάσκεψη μαθητών εκπαιδευτικών για τις Ε και ΣΤ τάξεις και
β. Ήρθαν οδηγίες από το Υπουργείο για την εγγραφή των παιδιών σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ώστε να γίνει δυνατή η επικοινωνία με εκπαιδευτικούς και να υλοποιηθεί η ασύγχρονη εκπαίδευση μέσω ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας που δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες διάδρασης μεταξύ δασκάλων και μαθητών.

Παρακαλείσθε όλοι οι γονείς να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για να αποκτήσουν τα παιδιά σας λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) και κατόπιν οι εκπαιδευτικοί θα δημιουργήσουν τις δικές τους ψηφιακές τάξεις, οι οποίες θα είναι ιδιωτικές-κλειστές και θα συμπεριλαμβάνουν μόνο τους μαθητές που έχουν και στις κανονικές τάξεις.

Για την εγγραφή των παιδιών σας χρειάζεται ο Αριθμός Μητρώου που έχουν και αναγράφεται σε οποιοδήποτε παλιό έλεγχο προόδου που έχετε παραλάβει ήδη. Εάν πάλι δεν μπορείτε να το βρείτε μπορείτε απλά να στείλετε μήνυμα στο email του Σχολείου μας 6dimagparask@sch.gr για να σας σταλεί. Είναι καλό, λόγω χρονοβόρας διαδικασίας ανάκτησης κωδικών, να σημειώσετε κάπου τα δεοδμένα αυτά.

το Δ.Σ.

Εγγραφή και δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο ΠΣΔ

Χρήσιμες οδηγίες για γονείς 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου