2/04/2021

Ενημέρωση για Covid-19 04/02/2021

 Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της επίσημης ενημέρωσης που στάλθηκε σε όλους τους γονείς με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) από τη διεύθυνση του σχολείου μας σχετικά με το υγειονομικό θέμα που προέκυψε στο σχολείο μας, σας ενημερώνουμε ότι:

  • Αναστέλλεται η λειτουργία των Β2, Γ1, Γ2, Δ1, και Δ2 τμημάτων έως και 15/02/2021.
  • Από αύριο Παρασκευή, 5/2/2021, η διδασκαλία των μαθημάτων των μαθητών/τριών των  παραπάνω τμημάτων με τηλεκπαίδευση μέσω webex, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που εφαρμόζεται στη δια ζώσης διδασκαλία, από 8:15΄ έως 13:15΄. 
  • Οι γονείς των μαθητών/ μαθητριών των παραπάνω τμημάτων θα ενημερωθούν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση, όπως και την προηγούμενη φορά, από τις δασκάλες.
  • Έχει γίνει απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου μας και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά τη λειτουργία του.
  • Ξεκίνησε και συνεχίζεται η προβλεπόμενη ιχνηλάτηση των επαφών των δύο παιδιών που βρέθηκαν θετικά, ώστε να ελεγχθεί η πιθανότητα διασποράς στη σχολική κοινότητα. 
  • Η διενέργεια μαζικών και επαναλαμβανόμενων τεστς (κατά προτίμηση μοριακών) είναι πλέον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ για να ελεγχθεί και να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζουμε πως 

Α) το Σάββατο, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας θα διενεργούνται δωρεάν rapid tests από τις 10.00 μέχρι τις 15.00. (Περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Β) σε περίπτωση που παρουσιάζουμε συμπτώματα, μπορούμε να κάνουμε δωρεάν  το τεστ Covid-19 σε προκαθορισμένα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ κλείνοντας ραντεβού στο 14884.

Γ) Έχοντας βεβαίωση φοίτησης του παιδιού μας, μπορούμε να έχουμε έκπτωση στην τιμή του τεστ στο ΙΑΣΩ (Περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Αγαπητοί γονείς

Όλοι μας θέλουμε το σχολείο των παιδιών μας ανοικτό και πάνω απ όλα ασφαλές. 

Στη δυσκολότερη φάση της εξάπλωσης της πανδημίας, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενημερωνόμαστε από τις επίσημες ανακοινώσεις του σχολείου μας και εφαρμόζουμε τις οδηγίες.

Με την υπευθυνότητα που έχουμε επιδείξει από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, συνεχίζουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει για την υγεία και την ασφάλεια όλων μας.

Ευχή όλων μας ή ταχεία ανάρρωση των νοσούντων μελών της σχολικής μας κοινότητας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου