10/31/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΡΓΩ Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Το «Αργώ» σας προσκαλεί σε μια βιωματική ομάδα γονέων παιδιών σχολικής ηλικίας.

Εν μέσω πανδημίας ανακτούμε τις προφάσεις μας να βρεθούμε μαζί, να αναπνεύσουμε το οξυγόνο της επαφής ξανά, μοιραζόμενοι τις σκέψεις και τα βιώματά μας για τη συζυγικότητα και γονεϊκότητα, την αγάπη και τα όρια στα παιδιά, την φιλία και την βία, τις εθιστικές συνήθειες που μας εγκλωβίζουν σε χημικά ή ηλεκτρονικά υποκατάστατα της συνάντησης με τον Άλλο. Ανοίγουμε μαζί εναλλακτικά μονοπάτια για να μας αγγίζει και να μας διαφωτίζει η παρουσία του άλλου, νοηματοδοτώντας ξανά την πίστη στην αξιοσύνη της ζωής.

Την ομάδα συντονίζει ο Δρ Χάρης Καραμπέτσος, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Διδάκτωρ Ιατρικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Επιστημ. Υπεύθυνος του «Αργώ»

Οι συναντήσεις μας θα γίνουν στο 1ο Δημοτικό Σχολειο Χολαργού στην οδό Περικλέους 53, Χολαργός από την
Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ.
και για 8 δίωρες συναντήσεις κάθε Τρίτη πάντα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα του «Αργώ». Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για Covid-19 . Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19

σε συνεργασία με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ OKANA, Μεσογείων 392, 15341 Αγία Παρασκευή Τηλ.: 210 6561 466, 210 6520 505 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου