11/23/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 26/11/2021 ξεκινάνε τα μαθήματα Θεατρικής Αγωγής στο σχολείο μας τα οποία με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τα παιδιά μας και που για χρόνια αγκαλιάζει και στηρίζει ο Σύλλογός μας. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ και το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ του σχολείου μας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή ως εξής:

  • 17.00 – 17.45 για τα παιδιά των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄
  • 18.00 – 18.45 για τα παιδιά των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄

Το μάθημα θα γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, στο ισόγειο με ανοικτή την πόρτα, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας κατά τη διάρκεια του μαθήματος και η επίδειξη της σχολική κάρτα covid κατά την έναρξη. Εντός του σχολείου θα βρίσκονται μόνο τα παιδιά της ομάδας με τη δασκάλα τους την κ, Σοφία Αθανασοπούλου, ενώ οι γονείς θα παραδίδουν και θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από την είσοδο του σχολείου στη Χειμάρρας από μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας. 

Οι ομάδες δεν θα ξεπερνούν τα 10 παιδιά, ενώ σε περίπτωση που παρουσιαστεί αύξηση του αριθμού των παιδιών που θέλουν να συμμετέχουν στη δραστηριότητα, σε συνεννόηση με τη δασκάλα θα επαναπροσδιοριστούν οι ώρες των μαθημάτων.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Το Δ.Σ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου