1/30/2022

Λειτουργία Σχολείου Δευτέρα 31-01-2022 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 31/1/2022 τα σχολεία της Αγίας Παρασκευής, μετά από απόφαση του Δήμου, που είναι στο https://www.agiaparaskevi.gr/portal/enimerosi/nea-anakoinoseis/dimou/7336-9  θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 π.μ

Η Διεύθυνση του Σχολείου ενήργησε ώστε το σχολείο μας να καθαριστεί και να είναι έτοιμο και ασφαλές για να λειτουργήσει αύριο. 

Για αύριο τα παιδιά θα προσέρχονται και θα αποχωρούν ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΧΕΙΜΑΡΑΣ, αφού εντοπίστηκε πρόβλημα με σπασμένα κλαδιά πεύκου που βρίσκεται στο δρομάκι που ενώνει την είσοδο στην  οδό Αιτωλίας με στο σχολείο.  Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι φορείς (σχολική επιτροπή και τεχνική υπηρεσία του Δήμου) και αναμένουμε τις ενέργειές τους, ώστε η χρήση της εισόδου να είναι ασφαλής για τα παιδιά μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές (εμβολιασμένοι ή μη) προσέρχονται τη Δευτέρα στο σχολείο, έχοντας πραγματοποιήσει ένα επιπλέον σελφ τεστ. Επομένως η επίδειξη σχολικής κάρτας θα πραγματοποιηθεί: Δευτέρα 31/1, Τρίτη 01/2 και Παρασκευή 04/2.

Αγαπητοί γονείς,

επειδή λόγω του κρύου που θα επικρατεί και τις επόμενες ημέρες ευνοείται η μετάδοση της COVID 19, παρακαλούμε για την πιστή και επιμελή τήρηση των κανόνων, (σελφ τεστ, μάσκες, αποστάσεις, ενημέρωση σχολείου για επιβεβαιωμένα κρούσματα ώστε να ακολουθείται το πρωτόκολλο ιχνηλάτησης), ώστε να διαφυλάξουμε κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία όλων μας αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Το ΔΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου