6/04/2022

Το σχολείο μας στο 15ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας

Η αυλαία έπεσε, το χειροκρότημα σταμάτησε και εμείς κρατήσαμε στην καρδιά και την ψυχή μας τα χαμόγελα των παιδιών μας.

Η 15η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας και Πολιτισμού διήρκησε 10 μέρες ( 20 – 29 Μαΐου 2022) και όλη η πόλη μας  χειροκρότησε δυνατά τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημόσιων Σχολείων της. 

Το δικό μας σχολείο, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής συμμετείχε στο Φεστιβάλ με τα ακόλουθα:

- Ομαδική δημιουργία των παιδιών «ΜAGIC BUS» που αποτέλεσε και το εξώφυλλο του φετινού προγράμματος του 15ου Φεστιβάλ.

- Ομαδικό εικαστικό για την ΕΙΡΗΝΗ  (έκθεση εικαστικών έργων σχολείων 20 – 25 /5 στο προαύλειο του 2ου Γυμνασίου.

- Παραδοσιακούς χορούς (22/5 στο θέατρο του 2ου Γυμνασίου)

- Θεατρική Παράσταση «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ»(22/5 στο θέατρο του 2ου Γυμνασίου.


Και τέλος συμμετείχε στο Τουρνουά Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής ( 11 – 28/5/2022) όπου και κατέκτησε την πρωτιά!!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης: το Δήμο και το Τμήμα Παιδείας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας παρασκευής, την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ,  την προπονήτριά μας κ. Αθηνά Πετρίδη, την θεατρολόγο μας κ. Σοφία Αθανασοπούλου και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που καθοδήγησαν τα παιδιά μας στις προσπάθειές τους για το υπέροχο αποτέλεσμα που είδαμε στη σκηνή του θεάτρου (Κυριακή, 22/5) /αλλά και στην έκθεση εικαστικών (20 – 25/5) στο 2ο Γυμνάσιου Αγίας Παρασκευής

Ευχαριστούμε ξεχωριστά όλους τους γονείς που στήριξαν και βοήθησαν τις δραστηριότητες του Συλλόγου όλη τη σχολική χρονιά, προκειμένου να φτάσουμε στο Φεστιβάλ.

Τα πιο μεγάλα μπράβο και συγχαρητήρια βέβαια τα έχουν τα παιδιά μας που απέδειξαν πόσο σημαντικό είναι να βρίσκονται, να συνεργάζονται και να παράγουν αθλητισμό και πολιτισμό.

Το 15ο Φεστιβάλ τελείωσε….. το 16ο έρχεται. Ένας θεσμός  πλέον για την πόλη μας που αποτυπώνει όλη τη δημιουργική διαδρομή των παιδιών μας καθ’ όλη τη σχολική χρονιά. 

Το ΔΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου