2/21/2023

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ 2023 – 2024

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Τη σχολική χρονιά 20223 – 2024 στην Α΄ τάξη θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως 31-12-2017.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τους γονείς ή κηδεμόνες των παιδιών κατόπιν ραντεβού. Για να κλείσετε ραντεβού καλείτε στο τηλεφωνικό νούμερο του σχολείου 210652755 από τη Δευτέρα , 20/2 και ώρες 10.30-13.30 ,υπεύθυνος κ. Θανάσης Αθανασόπουλος.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
  • Υπεύθυνη δήλωση – αίτηση εγγραφής, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία του παιδιού
  • Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. (κατά προτίμηση σε φωτοαντίγραφο οι σελίδες που αφορούν τα εμβόλια και την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου με τα στοιχεία των παιδιών).
  • Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή/τριας:
  • Μισθωτήριο συμβόλαιο ενοικίασης που έχει κατατεθεί στην εφορία ή,
  • Την 1η σελίδα του εκκαθαριστικού της εφορίας, όπου φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας.
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ), το οποίο συμπληρώνεται από τον παιδίατρο και κατατίθεται στο σχολείο μέχρι 15/9/2023
  • Βεβαίωση Φοίτησης από το Νηπιαγωγείο.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο πρόγραμμα οφείλουν να συμπληρώσουν την Αίτηση Εγγραφής στο ολοήμερο.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο αναβαθμισμένο ολοήμερο πρόγραμμα οφείλουν να συμπληρώσουν την Αίτηση Εγγραφής στο αναβαθμισμένο ολοήμερο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε, να φέρετε συμπληρωμένα τα απαραίτητα έγγραφα εγγραφής, τα οποία θα βρείτε αναρτημένα παρακάτω.  


Ο Διευθυντής του σχολείου
Φίλιππος Νικηταΐδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου