1/21/2024

Ταξιδεύουμε … στην Κίνα


Ταξιδεύουμε … στην Κίνα
Θεατρικό – Μουσικό – Εικαστικό Εργαστήρι 
για τα παιδιά του σχολείου μας

Είναι τελικά τόσο μακρινή και διαφορετική η Κίνα; 

Γνωρίζοντας  τις πόλεις  της, τις ομορφιές της, τη γλώσσα της και γραφή της, τις παραδόσεις και τα έθιμά της, τη μουσική και το χορό της σίγουρα ερχόμαστε πιο κοντά! Αντιλαμβανόμαστε ότι μέσα από τις όποιες διαφορές μας έχουμε μια ομοιότητα:  όλοι μας, μικροί  - μεγάλοι θέλουμε να έχουμε ευημερία, ευτυχία, δύναμη να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες……….

Την Τρίτη 30/01/2024 στις 18:30 στο σχολείο μας, η Κάρεν Τσενγκ και η Στέβη Φόρτωμα μέσα από ένα θεατρικό – μουσικό – χορευτικό – καλλιτεχνικό εργαστήρι για τα παιδιά μας θα ταξιδέψουν στην Κίνα, στις φυσικές της ομορφιές αλλά και στον εξωτικό πολιτισμό της. Τα παιδιά θα ακούσουν μια ιστορία, θα δουν σχετικά βίντεο, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν θα φτιάξουν χειροτεχνίες, θα παρελάσουν με τον κινέζικο δράκο.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες των παιδιών μας (από Α΄ - ΣΤ’ τάξη ) και θα έχει διάρκεια 90 λεπτά (18:30 – 20:00) 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό του εργαστηρίου δηλώστε τη συμμετοχή του / των παιδιών σας στο 6.dim.ap@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 26/01/2024.

Φιλικά
20/01/2024
Το ΔΣ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου