5/03/2011

Πρόσκληση σε ανοικτή συνεδρίαση Δ.Σ. του Συλλόγου

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για μαζική συμμετοχή των γονέων-μελών σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν στο σχολείο μας και σεβόμενοι τη σχετική επιθυμία πολλών γονέων, σας καλούμε όλους σε ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που θα γίνει στο σχολείο μας στις 11:00 π.μ. την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ με σκοπό την ενημέρωσή σας για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στο σχολείο μας καθώς και την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση ιδεών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, εξαιτίας της κρίσης που πλήττει γενικά όλους τους τομείς της ζωής μας και ειδικότερα την Παιδεία. Δεδομένης της δύσκολης κατάστασης, η παρουσία όλων κρίνεται ΆΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ & ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ως έμπρακτη απόδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος για τα παιδιά μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

2 σχόλια:

Nikolaos Papageorgiou είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

Συγχαρητήρια τόσο για την πρωτοβουλία δημιουργίας του ιστολογίου, όσο και για την σημερινή πρόσκληση.

Ελπίζω /διατίθεμαι να συμβάλουμε, όσοι μπορούμε, στη διαρκή εξέλιξη του ιστολογίου.

Προτείνω:

α. στην κατηγορία Σύλλογος Γονέων (ή σε νέα κατηγορία) να καταγραφούν τα τρέχοντα θέματα με τα οποία ασχολείται ο σύλλογος π.χ. όσα σήμερα μας ανέφερε το ΔΣ όπως, π.χ. το στέγαστρο, η αυλή, όπου και θα φαίνεται η εξέλιξή τους.

β. Για κάθε αίτηση του συλλόγου προς το Δήμο ή άλλο φορέα, να αναρτάται αν όχι η αίτηση τουλάχιστο ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία κατάθεσης και όταν ο φορέας απαντά να δημοσιεύεται η θέση του.

Με τον τρόπο αυτό όλοι οι γονείς θα ενημερώνονται αλλά και σε περίπτωση ανάγκης θα συμβάλουν μαζικά στη στήριξη του αιτήματος.

γ. Να φωτογραφηθεί το διδακτικό προσωπικό, να αναρτηθούν οι φωτογραφίες και σιγά σιγά να καταγράφεται το διδακτικό έργο του κάθε ένα εκπαιδευτικού, προτάσσοντας / επαινώντας κάποιες τους πρωτοβουλίες. Π.χ. ο κύριος Θανάσης αναλαμβάνει καθημερινά κάποιες.

Μπορεί η αμοιβή των δασκάλων να είναι μικρή, αλλά η αναγνώριση πρωτοβουλιών είναι σημαντικότερο κίνητρο για τους περισσότερους ανθρώπους...

Kostas Kalogiros είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

@NIKOLAOS PAPAGEORGIOU
Φίλε Νίκο, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειας και σίγουρα υπάρχουν πράγματα που στην πορεία θα βελτιωθούν.
Τα θέματα που θέτεις, θα τα δούμε με τα παιδιά του ΔΣ ώστε να υπάρχει μια αποτελεσματική ενημέρωση (είπαμε, είμαστε στην αρχή).

Δημοσίευση σχολίου