5/09/2011

Ερωτηματολόγιο για τη λειτουργία του Ολοήμερου


Στην αρχή της σχολικής χρονιάς το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι 800 Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα θα λειτουργήσουν με το νέο Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.
Το σχολείο μας ήταν ανάμεσα σε αυτά.
Δεδομένου ότι η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, θεωρούμε χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας να αξιολογήσουμε το νέο αναμορφωμένο πρόγραμμα, και να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα ή θετικά σημεία που προέκυψαν.
Για το λόγο αυτό ετοιμάσαμε ένα ερωτηματολόγιο και σας το στέλνουμε για να το συμπληρώσετε. Πρέπει η γνώμη όλων μας να ακουστεί γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε σωστά το πρόγραμμα και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Στην περίπτωση που θέλετε να υποδείξετε κάποιο θέμα που δεν περιλαμβάνεται στο ερωτηματολόγιο παρακαλούμε να το γράψετε στην τελευταία λευκή σελίδα.
Τα αποτελέσματα θα τα διαβιβάσουμε στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων καθώς και στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Παρασκευής.
Με αυτό το τρόπο ελπίζουμε ότι θα συμβάλλουμε στη σωστότερη αξιολόγηση του προγράμματος από τους αρμόδιους φορείς.
Σε περίπτωση άνω του ενός παιδιού μπορείτε να συμπληρώσετε μόνο ένα ερωτηματολόγιο σημειώνοντας όμως σε αυτό τις τάξεις που βρίσκονται τα παιδιά.
Παρακαλούμε για την επιστροφή των ερωτηματολογίων το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.


6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ερωτηματολόγιο 052011

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου