12/05/2011

Συμπαράσταση στους απεργούς Εργάτες της Χαλυβουργικής - 3o Δημοτικό

Παραθέτουμε ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής και τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής δηλώνει τη συμπαράσταση του στους εργάτες της Χαλυβουργικής που εδώ και 29 μέρες δεν σκύβουν το κεφάλι και αγωνίζονται για το δίκιο τους. Ένα μήνα τώρα 400 εργάτες της Χαλυβουργικής απεργούν και αγωνίζονται ενάντια στις προσπάθειες της εργοδοσίας για εκ περιτροπής απασχόληση και μείωση των μισθών με τροποποίηση των συμβάσεων εργασίας και ενάντια στις μαζικές απολύσεις. Μια απεργία που έχει αποσιωποιηθεί από όλα τα ΜΜΕ.
Σήμερα είναι η Χαλυβουργική. Αύριο...;


Στηρίζουμε τον αγώνα τους και μαζεύουμε τρόφιμα για αυτούς και τις οικογένειες τους. Μετά από επικοινωνία μαζί τους, τα είδη που ζητάνε είναι τρόφιμα που δε λήγουν άμεσα (μακαρόνια, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ντοματάκια, λάδι κ.α) και χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)
Γνωρίζοντας ότι οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, σας καλούμε να προσφέρετε ότι μπορείτε. Τα τρόφιμα θα μαζευτούν στο χώρο του σχολείου έως την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και θα παραδοθούν την Τρίτη το βράδυ στο συντονιστικό τους όργανο.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου