5/31/2013

Ρεμπέτικη Βραδιά

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων σας προσκαλεί στη Ρεμπέτικη Βραδιά που διοργανώνει στις 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:30, στην αυλή του σχολείου μας με ζωντανή μουσική.
Είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε και με πιο χαλαρή διάθεση να γνωριστούμε καλύτερα.

Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε και να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που τελειώνει!!!

Είσοδος (και Έξοδος) δωρεάν, ενώ ενθαρρύνεται η κατανάλωση σουβλακιών, μπύρας (από τους ενήλικες) καθώς και αναψυκτικών, δεδομένου ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθούν για πρόγραμμα ομαδικής ασφάλειας ατυχήματος, που θα καλύπτει όλα τα παιδιά μας την επόμενη σχολική χρονιά κατά την παραμονή τους στο σχολείο.

------------------------------

Ενημέρωση 9 Ιουνίου 2013
Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε στην εκδήλωση που διοργανώσαμε χθες στο σχολείο μας. Σύμφωνα με τη δική μας άποψη, αλλά και τα σχόλιά σας, η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Δε θα γράψουμε περισσότερα, μπορείτε άλλωστε να δείτε σχόλια που έχουν αναρτηθεί ήδη για την εκδήλωσή μας σε ενημερωτικά sites της πόλης μας.

Πρέπει όμως, ιδιαίτερα, να ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για την εκδήλωση, γονείς και φίλους, τους εξαιρετικούς μουσικούς μας, τους ηχολήπτες, το προσωπικό, καθώς και τον υπεύθυνο του Πίτα Παν, Αγίας Παρασκευής, Λευτέρη Κορακή που ως γονέας μαθήτριας του σχολείου μας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε.

Να 'μαστε καλά, λοιπόν, να το επαναλάβουμε και να το καθιερώσουμε σαν θεσμό.

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

Θέλω να σας συγχαρώ όλους για την υπέροχη διοργάνωση του περασμένου Σαββάτου. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία ιδέα εξαρχής, που την πραγματοποιήσατε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι να έχετε πάντα την ίδια διάθεση να οργανώνετε ωραίες εκδηλώσεις, φυσικά πάντα και προς όφελος των παιδιών μας.
Φιλικά, Βιβή Νικολοπούλου-Χασάπογλου Α1

Δημοσίευση σχολίου