10/24/2017

Δράση αλληλεγγύης "Ένα μπουφάν για κάθε παιδί"

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στη δράση αλληλεγγύης "Ένα μπουφάν για κάθε παιδί" που υλοποιεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποιούμε ότι, από Δευτέρα έως και Πέμπτη και ώρες 16:00 - 19:00 και έως την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα γίνεται παραλαβή μπουφάν στο χώρο του Τμήματος Ένταξης στο ισόγειο του σχολείου μας.

Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής:  

Aγαπητοί φίλοι,

το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια της Ετήσιας Καμπάνιας "ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ" διοργανώνει 10ημερο Αλληλεγγύης με τίτλο "Ένα μπουφάν για κάθε παιδι" και αφορά τη συγκέντρωση μπουφάν για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας και πολλές φορές διαβιούν σε πολύ δύσκολες καταστάσεις (περισσότερες πληροφορίες στα επισυναπτόμενα)

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ας δείξουμε για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη μας σε αυτά τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Υπεύθυνες από το ΔΣ της Ένωσης για τη συγκέντρωση ή/και την παραλαβή των μπουφάν είναι οι κ.κ. Σωτηράκου Ηλέκτρα (6974637129) και Ιωάννα Ρεντζή - Τσάρα (6932345484)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου