11/30/2017

Συμμετοχή στη δράση αλληλεγγύης της Unicef "Εμβολιάζουμε - Προστατεύουμε"

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείου μας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής συμμετέχουν στον τηλεμαραθώνιο αγάπης "Εμβολιάζουμε - Προστατεύουμε" που διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εκ μέρους της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF 
Για το λόγο αυτό την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου αλλά και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ομάδα μαθητών του σχολείου μας θα περάσει από κάθε τμήμα με "κουμπαρά" ώστε όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση αλληλεγγύης.

Ακολουθεί η σχετική γνωστοποίηση από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας:

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης «Εμβολιάζουμε - προστατεύουμε» που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ, την Δευτέρα 4/12/2017. Ο Τηλεμαραθώνιος έχει  βασικό στόχο να μη μείνει κανένα παιδί στην Ελλάδα και στον κόσμο χωρίς την προστασία των εμβολίων και  θα γίνει στο στούντιο της  ΕΡΤ στην Κατεχάκη από τις 6 το απόγευμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου προτείνει το άνοιγμα «κουμπαρά» σε κάθε Σχολείο της πόλης  και με το σύνθημα  «Ενα ευρώ- Μια ζωή» απευθύνεται από σήμερα στους μαθητές και τους γονείς καλώντας τους  να κινητοποιηθούν και να δείξουν την αλληλεγγύη τους.

Η παράδοση του «Κουμπαρά» κάθε σχολείου με τα ποσό που θα συγκεντρωθεί θα γίνει τη Δευτέρα 4/12, 1:30μμ-3:00μμ, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου