2/13/2020

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ


Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας», οργανώνει για δεύτερη χρονιά σειρά τεσσάρων παιδαγωγικών συναντήσεων, που έχουν ως στόχο να ενδυναμώσουν γονείς και κηδεμόνες σε ζητήματα που αφορούν την πρόληψη και την έγκαιρη παρέμβαση στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ώστε συνειδητά να μπορούν να τα υποστηρίξουν να αναπτυχθούν σε ολοκληρωμένους ενήλικες, βοηθώντας τα παράλληλα να ανακαλύψουν το δυναμικό τους και στηρίζοντάς τα στην επιδίωξη της αυτοπραγμάτωσης και της ευτυχίας τους.

Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου και θα γίνονται μία κάθε μήνα (Φεβρουάριο έως Μάιο) ημέρα Τετάρτη 6-8 μ.μ.

Η 1η ενημερωτική παρουσίαση-συζήτηση  θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6-8 μ.μ. στην αίθουσα Πληροφορικής του Σχολείου μας με θέμα:

«Ελεύθερος χρόνος παιδιών και παιχνίδι»

Η συμμετοχή των γονέων στις παραπάνω συναντήσεις κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και εκτιμούμε ότι θα συμβάλλει στη σύγκλιση παιδαγωγικών αρχών και πρακτικών σχολείου – οικογένειας προς όφελος των μαθητών μας. 

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων                                             Από τη Διεύθυνση   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου