2/07/2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για τις δράσεις / εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, για την περίοδο των Αποκριών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

“ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ”
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
11.00 – 14.00

στο σχολείο μας

Η ομάδα θεάτρου «La Strada” θα παρουσιάσει στο σχολείο μας

«ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ»

ένα αποκριάτικο δρώμενο με έθιμα, παιγνίδια, τραγούδια και χορό.

Με το «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ» θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα και θα ξεδιπλώσουμε παρέα  - μικροί και μεγάλοι - τα αποκριάτικα έθιμα και τις παραδόσεις από όλη τη χώρα. Από το γαϊτανάκι της Λιβαδειάς, τα αλευρομουτζουρώματα του Γαλαξιδίου, τον καλόγερο της Δράμας μέχρι τη γύρα του Μπέη από το Διδυμότειχο και ακόμα παραπέρα… Ιστορίες, παιχνίδια και καμώματα της Αποκριάς!!!

Η παράσταση προσφέρεται δωρεάν για τα παιδιά και τους γονείς που θα συνοδεύουν.
Είναι σημαντικό να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email: 6.dim.ap@gmail.com ή στα μέλη του Δ.Σ. τις μέρες και ώρες των απογευματινών δραστηριοτήτων (Δευτέρα: 16.15 – 18.15 και Παρασκευή: 17.00 – 19.00) μέχρι και την Δευτέρα 17/2, ώστε να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Μετά την παράσταση, θα ακολουθήσει η προετοιμασία της ομάδας του σχολείου μας για την αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου (Υπεύθυνος ομάδας: Κώστας Βουτσιλάκος (697-6695285)

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος κλήρωση του συλλόγου μας.
Η πώληση λαχνών έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Συλλόγου μας, κατά τις απογευματινές δραστηριότητες στο σχολείο μας (Δευτέρα: 16.15 – 18.15 και Παρασκευή: 17.00 – 19.00).

ΚΥΡΙΑΚΗ 1  ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
Αποκριάτικη παρέλαση – γιορτή του Δήμου στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Η «ομάδα» του σχολείου μας θα συμμετέχει στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου που θα ξεκινήσει από την πάνω πλατεία και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Περισσότερες πληροφορίες για την παρέλαση (ώρα προσέλευσης, ώρα έναρξης, σημείο συνάντησης κτλ) καθώς και για άλλες αποκριάτικες εκδηλώσεις του  του Δήμου μας θα δοθούν σε επόμενες ανακοινώσεις.

Καλές Αποκριές σε όλους μας!!!!!!

Το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου