2/20/2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ. Κ. ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Κ. Β. ΖΟΡΜΠΑ

Την Τετάρτη 16/02/2022, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου μας, κ. Κ. Γουργούλης επισκέφτηκε το σχολείο μας. Στο πλαίσιο της συνάντησης με μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας, ο κ. Γουργούλης ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που έχουμε στο σχολείο μας σχετικά με τις κτηριακές υποδομές και προγραμματίστηκαν ενέργειες ώστε να υλοποιηθούν τα ακόλουθα:

  1. Αναβάθμιση ταχύτητας ιντερνέτ και παροχή επιπλέον τηλεφωνικής σύνδεσης, ώστε και σε όλο το κτήριο να χρησιμοποιείται χωρίς προβλήματα το διαδίκτυο.
  2. Τοποθέτηση πριζών ασφαλείας και καναλιών για τα καλώδια στις αίθουσες του ισογείου.
  3. Τοποθέτηση καλυμμάτων ασφαλείας στα φώτα του διαδρόμου του ισογείου.
  4. Ολοκλήρωση εργασιών στο διάδρομο - γέφυρα της πίσω εισόδου του σχολείου.
  5. Αντικατάσταση σταθερού τοίχου μεταξύ αιθουσών στο ισόγειο και τοποθέτηση κινητού.

Η συνεργασία με τον κ. Γουργούλη σφραγίστηκε με τη δέσμευση του Δημάρχου κ. Β. Ζορμπά, στη μεταξύ μας συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του την Παρασκευή 18/02/22,  πως οι παραπάνω ενέργειες θα υλοποιηθούν άμεσα.

Αναμένουμε λοιπόν την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών, οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου, αλλά κυρίως αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών μας αφενός εντός του κτηρίου και αφετέρου στον αύλειο χώρο του σχολείου μας.  

Με εκτίμηση

Το ΔΣ







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου