6/18/2023

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η φετινή σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε θαυμάσια την Τετάρτη 14/6/2023 με την καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών και το BYE – BYE SCHOOL PARTY του συλλόγου μας.

Τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας μας χάρισαν μια εξαιρετική γιορτή λήξης που τα είχε όλα: χορό, τραγούδι, μηνύματα ζωής, χαρά, αυθορμητισμό, χιούμορ, ειλικρίνεια, συγκίνηση και πάνω απ’ όλα δίψα για ζωή. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί για άλλη μια φορά κατάφεραν να μας χαρίσουν απλόχερα φως δύναμη και αισιοδοξία.

Στο κέντρο της γιορτής, όπως κάθε χρόνο, ο αποχαιρετισμός της έκτης τάξης: Τα εκτάκια μας μέσα από ένα ζωηρό, ζωντανό έξυπνο μουσικό δρώμενο μας θύμισαν όλα όσα έζησαν στο δημοτικό, συγκινηθήκαμε, χειροκροτήσαμε δυνατά, τους μοιράσαμε τα αναμνηστικά τους λευκώματα και τους ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στο γυμνάσιο!

Αποχαιρετίσαμε την αγαπημένη μας εκπαιδευτικό κ. Δημητρούλα Ρίζου που συνταξιοδοτείται. 18 χρόνια στο σχολείο μας με προσφορά και παρουσία τεράστια και ανεκτίμητη!

Ευχηθήκαμε καλή αρχή και δημιουργική συνέχεια στην υποδιευθύντριά μας κα Κατερίνα Καβάκα που από τον Σεπτέμβριο θα είναι διευθύντρια στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας.

Ευχαριστήσαμε το διευθυντή μας, τον κ. Φίλιππο Νικηταϊδη για όλα όσα έκανε για τα παιδιά μας και το σχολείο μας τα τελευταία 8 χρόνια (δάσκαλος, υποδιευθυντής, διευθυντής). Ευχηθήκαμε όμορφη και δημιουργική συνέχεια στην προσωπική & οικογενειακή του ζωή αλλά και στην επαγγελματική του, ως διευθυντής στο νέο σχολείο τοποθέτησής του.

Καλωσορίσαμε την νέα μας διευθύντρια κ. Βαρβάρα Γαλανού με την οποία από το Σεπτέμβρη είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια αρμονική συνεργασία για ένα ακόμα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας

Στο τέλος της γιορτής, όλοι μαζί, παιδιά – εκπαιδευτικοί – γονείς αποχαιρετίσαμε το σχολείο και καλωσορίσαμε το καλοκαίρι με χορό, φαγητό, ποτό και παγωτό.

Ήταν μια υπέροχη μέρα! Ο καλύτερος τρόπος να τελειώσει μια σχολική χρονιά! 

Μετά από πολλά και αρκετά δύσκολα χρόνια που περάσαμε, ήμασταν όλοι εκεί, τα λαμπερά και φωτεινά παιδιά μας, ο διευθυντής μας, ο σύλλογος διδασκόντων και όλοι οι γονείς: Η ΜΕΓΑΛΗ & ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ - ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ -  ΤΟ 6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Φιλικά
Το ΔΣ









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου