9/11/2024

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Σας ευχόμαστε καλή αρχή και μια δημιουργική και πλούσια σε νέες εμπειρίες σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, ψυχραιμία, υπομονή και θετική σκέψη.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δράση του συλλόγου μας, μιας και σύλλογος είμαστε όλοι οι γονείς του σχολείου, παρόντες και ενεργοί, δίπλα στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας.

Μέλη του Συλλόγου εγγράφονται αυτοδίκαια όλοι οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας. Στο εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο καταστατικό του αναφέρονται αναλυτικά οι σκοποί του, που συνοψίζονται στη μελέτη και προβολή των προβλημάτων του σχολείου και στον συντονισμό της κοινής δράσης των γονιών για την επίλυσή τους, καθώς και στην ανάπτυξη πολιτιστικής, αθλητικής ή άλλης δραστηριότητας μέσα και έξω από το σχολείο.

 

Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΟΪΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 6936622049                                         

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6971833918                              

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΤΕΒΗ 6974192831                                    

ΤΑΜΙΑΣ: ΨΑΡΡΗ ΜΑΡΙΑ 6946952182                                                     

ΜΕΛΟΣ: ΤΣΙΑΝΗ ΜΑΡΘΑ   6947800190                                                    

ΜΕΛΟΣ:  ΓΑΖΗ ΣΟΦΙΑ    6977464611

ΜΕΛΟΣ: ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ   6947447849                                          

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση κτλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: 6. dim . ap @ gmail . com . Το ΔΣ του Συλόγου μας συνεδριάζει μια φορά το μήνα και οι συνεδριάσεις του είναι ανοιχτές για όλα τα μέλη .

Ανακοινώσεις, ενημερώσεις, δράσεις κτλ του Συλλόγου μας αλλά και του σχολείου μας αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας https://6o-dimotiko-ap.blogspot.com , στην ομάδα “ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6 ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής” στο FACEBOOK και αποστέλλονται με emails όπου έχουμε τα στοιχεία και τη συναίνεση της χρήσης αυτών. Επιπλέον και εφόσον υπάρχουν ομάδες γονέων τμημάτων στο Viber , μέσω γονέα συνδέσμου με το ΔΣ,   προωθούνται και εκεί όλα τα παραπάνω.

Η τυπική τακτική συνδρομή του συλλόγου μας είναι 10 ευρώ για κάθε παιδί – μαθητή / τρια,  13 ευρώ για 2 παιδιά – μαθητές /τριες και 15 ευρώ για 3 και περισσότερα παιδιά – μαθητές / μαθήτριες. Η μεγάλη συνδρομή των μελών του συλλόγου μας παρέχει τη δυνατότητα να διοργανώνουμε δράσεις και όχι μόνο για τα παιδιά μας. Η μεγάλη συνδρομή συλλέγεται κάθε χρόνο στην αρχή της σχολικής χρονιάς (Λεπτομέρειες που ανακοινώνονται προσεχώς).

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ:

Στο σημείο αυτό να καλωσορίσουμε τους γονείς των παιδιών της Α΄ τάξης και να τους ευχηθούμε δύναμη και ψυχραιμία! Για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την κατάσταση με τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και την υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί για τη συναίνεση ή μη στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και για να επιστρέψετε στο Γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου , που βρίσκεται έξω από το σχολείο στην οδό Χειμάρας 9. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένο το έντυπο με ηλεκτρονικό μήνυμα ( e - mail ) στη διεύθυνση του Συλλόγου 6. dim . ap @ gmail . com .

 

Το Δ.Σ.

11 – 9 - 2024

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου