5/12/2012

1ο Μαθητικό Συνέδριο Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής

Ο Σχολικός Σύμβουλος της 17ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ευθύνης του και τους εκπαιδευτικούς των Ε΄ και Στ΄ τάξεων, διοργανώνουν το 1ο μαθητικό συνέδριο Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) που ανήκουν στην 17η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Αττικής (1ο, 3ο, 4ο & 10ο, 5ο & 11ο, 6ο, 7ο, 9ο Αγίας Παρασκευής και το ιδιωτικό σχολείο «Διονύσιος Σολωμός») με εργασίες που οι ίδιοι θα έχουν εκπονήσει. Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενθάρρυνση των μαθητών να αποκτήσουν εμπειρία στις διαδικασίες συμμετοχής σε ένα συνέδριο υψηλών προδιαγραφών.
Διαβάστε περισσότερα για την εξαιρετική πρωτοβουλία στο blog του κου Γαλάνη.

Ενημέρωση: Οπως μας ενημέρωσε με σχόλιο του ο υποδιευθυντής του Σχολείου κος Παπαναστασίου, και τον ευχαριστούμε για αυτό, το συνέδριο δυστυχώς ματαιώθηκε.

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 σχόλια:

Γιώργος Παπαναστασίου είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

Δυστυχώς, απρόβλεπτοι παράγοντες έκαναν τον κ.Γαλάνη να ματαιώσει αυτή την εξαιρετική όντως πρωτοβουλία του. Μας το ανακοίνωσε στις 10/5/2012.

Δημοσίευση σχολίου