5/10/2012

Εγγραφές Α' Τάξης για τη σχολική χρονιά 2012-2013

Από την Διεύθυνση του Σχολείου, ανακοινώθηκε ότι οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α’ Τάξη του σχολείου μας, για τη σχολική χρονιά 2012-2013, πραγματοποιούνται από 1 έως 21 Ιουνίου.

Στην Α΄ Τάξη θα εγγραφούν μαθητές που γεννήθηκαν από 01-01-2006 μέχρι και 31-12-2006.

Για την εγγραφή στην Α’ Τάξη απαιτούνται (Π.Δ. 201/1998 & Ν. 3687/2008):
(α)_Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν την εγγραφή τρίμηνο και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης.
(β)_Επίδειξη του γαλάζιου βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

(γ)_Πιστοποιητικό οδοντολογικής εξέτασης (έντυπο υπάρχει στο γαλάζιο βιβλιάριο υγείας του παιδιού).
(δ)_Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, φορολογική δήλωση ή σχετικό).
(ε)_Πιστοποιητικό καρδιολογικής και οφθαλμολογικής εξέτασης.
(στ)_Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου. Σε περίπτωση μη προσκόμισης της βεβαίωσης αυτής ο Διευθυντής εκπαίδευσης μπορεί να εγκρίνει την εγγραφή, μετά από προηγούμενη αίτηση των γονέων-κηδεμόνων των μαθητών στην οποία αναφέρονται οι λόγοι μη φοίτησης στο νηπιαγωγείο.

Πλέον των ανωτέρω, κατά την εγγραφή παραδίδονται στο γονέα το έντυπο του Ατομικού Δελτίου Υγείας του μαθητή το οποίο επιστρέφεται συμπληρωμένο κατά το μήνα Σεπτέμβριο. Επίσης σε περίπτωση φοίτησης του μαθητήστο ολοήμερο πρόγραμμα απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα σχετικής αίτησης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι γονείς-κηδεμόνες των παιδιών της Γ' και Ε΄ τάξης καλούνται το Σεπτέμβριο να παραδόσουν συμπληρωμένο, εκ νέου, το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή.

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

2 σχόλια:

Γιώργος Παπαναστασίου είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

Πολύ χρήσιμο και ωραία στημένο το site σας.Εδώ και λίγο καιρό ανεβάσαμε και το επίσημο site του σχολείου μας (χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις στη θεματολογία του).Μπορείτε να το επισκέπτεστε εδώ: http://6dim-ag-parask.att.sch.gr/autosch/joomla15/
Πιστεύω ότι και οι δύο ιστότοποι βοηθούν τον κοινό σκοπό μας για ενημέρωση, δικτύωση και αλληλεπίδραση των μελών της τοπικής και ευρύτερης κοινότητας που ανήκει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.
Γιώργος Παπαναστασίου
Υποδιευθυντής του 6ου Δ.Σχ.Αγ.Παρασκευής

Kostas Kalogiros είπε... [Απάντηση στο σχόλιο]

@Γιώργος Παπαναστασίου
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Ακριβώς με αυτό το σκοπό ξεκινήσαμε και εμείς αυτή την προσπάθεια πριν από ενάμιση χρόνο,

Δημοσίευση σχολίου