10/04/2013

Δελτίο Τύπου Ενωσης για την συγκέντρωση 2/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πολλοί ανταποκρίθηκαν στο «ραντεβού στην πλατεία» της Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου που έδωσε η Ένωση και οι Σύλλογοι Γονέων Αγίας Παρασκευής.
Πληθώρα γονέων από όλα τα σχολεία της πόλης με πλακάτ που ανέφεραν τα σημαντικότερα αιτήματά τους τόσο για τα σχολεία των παιδιών τους όσο και γενικότερα για την δημόσια εκπαίδευση, διευθυντές και εκπαιδευτικοί σχολείων, εκπρόσωποι των Συλλόγων κατοίκων Τσακού, Κοντοπεύκου και Πευκακίων, του Συλλόγου Γυναικών, της ΕΝΕΒΑΠ. 
Ακόμα παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Β.Γιαννακόπουλος (πρ.Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Μαζί για την Αγ.Παρασκευή»), Γ.Σταθόπουλος (επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Νίκη για την Αγ.Παρασκευή»), Αντ.Γκιζιώτης (επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση»), Α.Γάκη, Κ.Κρητικίδης, Μ.Γαβράς καθώς και οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών που απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό, ο Ν.Παπασπύρου από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» και ο Ηλ.Θεοδώρου από την ΕΛΜΕ Α-Γ Β΄Αθήνας.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ.Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ανέγνωσε το ψήφισμα της συγκέντρωσης που έγινε θερμά αποδεκτό από το σύνολο των παρευρισκομένων. Επίσης αποδεκτή έγινε η πρόταση κατάθεσης του ψηφίσματος στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας. 
Στη συνέχεια όλοι μαζί πορεύτηκαν προς το Δημαρχείο όπου την ίδια ώρα συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ψήφισε ομόφωνα το σύνολο του ψηφίσματος εκτός των σημείων που αναφέρονταν στα αιτήματα της συγκέντρωσης προς το Δήμο, για τα οποία υπήρξε δέσμευση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα συζητηθούν ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου με εισηγητή την Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής.
Εν αναμονή των εξελίξεων, ανανεώνουμε όλοι το ραντεβού μας για το Δημοτικό Συμβούλιο…

Επισυνάπτεται το ψήφισμα της συγκέντρωσης
Αγ.Παρασκευή 3/10/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου