10/21/2013

Ομαδική Ασφάλιση Παιδιών

Αγαπητοί γονείς.
Όπως είχαμε ανακοινώσει από πέρυσι, και μετά από σχετική έρευνα αγοράς που κάναμε αξιολογώντας τα ομαδικά προγράμματα που προσφέρουν διάφορες Ασφαλιστικές Εταιρίες, επιλέξαμε το πρόγραμμα με το οποίο επιδιώκουμε να καλύψουμε όλα τα παιδιά του Σχολείου.
Οι καλύψεις του συμβολαίου ισχύουν μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου καθώς και μία ώρα πριν και μετά (καλύπτοντας και τη μετάβαση από και προς το σχολείο) καθώς και τις εκδρομές / δραστηριότητες που γίνονται με την επίβλεψη της δ/νσης του σχολείου.
Για τη συμμετοχή του παιδιού στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν επιβαρύνεστε, αφού ο Σύλλογος καλύπτει το σχετικό κονδύλι, απαιτείται όμως η έγγραφη αποδοχή του προγράμματος, δεδομένου ότι κάποια στοιχεία (ονοματεπώνυμο παιδιού, πατρώνυμο, έτος γέννησης, τάξη) θα ανακοινωθούν στην Ασφαλιστική Εταιρία.
Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε επιστρέψτε άμεσα υπογεγραμμένη τη σχετική αίτηση που θα σας αποσταλεί, λαμβάνοντας υπόψη ότι για να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα απαιτούνται τουλάχιστον 80 θετικές απαντήσεις.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Αναλυτικά, οι καλύψεις του προγράμματος που επιλέξαμε είναι οι παρακάτω:

ΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα ατυχήματος (εντός ή εκτός νοσοκομείου) έως 500€. Απαιτείται γνωμάτευση ιατρού που αναφέρει πως και που έγινε το ατύχημα, πρωτότυπα παραστατικά (αποδείξεις γιατρού – φυσιοθεραπευτή-εξετάσεων-υλικών, τιμολόγια νοσοκομείου, απόδειξη και κουπόνια φαρμάκων κλπ). Η αποζημίωση δίνεται απολογιστικά, με την προσκόμιση των δικαιολογητικών.
  • Ασφάλιση μόνιμης ολικής/μερικής ανικανότητας έως 5.000€ (%).
  • Η κάλυψη ισχύει έως τη λήξη του σχολικού έτους, κατά την μετάβαση και επιστροφή από το σχολείο, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και των ωρών διδασκαλίας, αλλά και στις εκδρομές - εκδηλώσεις - δραστηριότητες που γίνονται υπό την επίβλεψη της διεύθυνσης του σχολείου.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΦΟΙΝΙΞ 
  • Εκδίδεται κάρτα «Υγείας Δώρο» για κάθε μαθητή με την οποία δικαιούται: Α) Διαγνωστικά κέντρα ΔΙΑΓΝΩΣΗ : Τιμές κρατικού τιμολογίου για όλες τις εξετάσεις που περιέχονται στο ΦΕΚ 30/4/91 – Φ62 και 30% έκπτωση για όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις. (Απεριόριστη χρήση και όχι μόνο για ατυχήματα) Β) Διαγνωστικά κέντρα Euromedica : Έκπτωση 20 % σε επισκέψεις στους γιατρούς του ομίλου.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ 
  • Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλες τις υφιστάμενες ιδιωτικές ασφαλιστικές συμβάσεις που έχουν οι οικογένειες των μαθητών.
  • Στους γονείς των μαθητών έκπτωση 5% στα καθαρά ασφάλιστρα αυτοκινήτου στον Φοίνικα.
  • Σε συνταξιούχους (παππού – γιαγιά), άνεργους, δημόσιους ή δημοτικούς υπάλληλους, πολύτεκνους, αγρότες, επαγγελματίες κλπ, έκπτωση 10-20% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου σε πλήθος ασφαλιστικών εταιρειών.
  • Έκπτωση έως 20% σε ασφάλειες πυρός-σεισμού για στεγαστικά δάνεια.
  • Εκπτώσεις 5-20% στα ασφάλιστρα Υγείας – Νοσοκομειακά προγράμματα – κάρτες νοσηλείας σε πλήθος εταιρειών (Interamerican – Εθνική – Αγροτική- ING- Interasco- AXA – Eurolife- κλπ).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Σταθακόπουλος, 6945-100760
6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου