9/19/2019

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καλωσορίζει τους μαθητές της Α΄ τάξης και τους γονείς / κηδεμόνες τους στο  Σχολείο μας και εύχεται μια όμορφη, πλούσια σε νέες εμπειρίες σχολική χρονιά, πάντα με υγεία, δύναμη και θετική σκέψη και ενέργεια.

Μέλη του Συλλόγου μας εγγράφονται αυτοδίκαια όλοι οι γονείς  των μαθητών του σχολείου μας, και στο εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο καταστατικό του αναφέρονται αναλυτικά οι σκοποί του, που συνοψίζονται στη μελέτη και προβολή των προβλημάτων που αφορούν στην κτιριακή υποδομή, τον εξοπλισμό, την καθαριότητα του σχολείου και στο συντονισμό  της κοινής δράσης των γονιών για την επίλυσή τους, καθώς και στην προσπάθεια ανάπτυξης πολιτιστικής, αθλητικής ή και άλλης δραστηριότητας μέσα και έξω από το σχολείο.

Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρία Χατζιανδρέου (τηλ. 6932152533)
   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Βουτσιλάκος (τηλ. 6976695285)
   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Θανάσης Παπαγεωργίου (τηλ. 6949034680)
   ΤΑΜΙΑΣ: Μαίρη Νικολακοπούλου (τηλ. 6979490830)
   ΜΕΛΟΣ: Σουζάννα Νάκο (τηλ. 6970377173)
   ΜΕΛΟΣ: Κική Διαμαντάκου (τηλ. 6947529591)
   ΜΕΛΟΣ:  Γεωργία Νίτσο (τηλ. 6956524123)

Το Δ.Σ. είναι πάντα στη διάθεση των γονιών/ κηδεμόνων του σχολείου για να λύσουν απορίες που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου μας. 

Ταυτόχρονα ανακοινώσεις που αφορούν στην  λειτουργία του σχολείου ( π.χ. λειτουργία ολοημέρου, σχολικές γιορτές κτλ.) αναρτώνται στην ιστοσελίδα τόσο του σχολείου http://6dim-ag-parask.att.sch.gr όσο και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων https://6o-dimotiko-ap.blogspot.com/

Επιπλέον στην ιστοσελίδα του Συλλόγου αναρτώνται ανακοινώσεις και πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά δράσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων (π.χ. απογευματινές δραστηριότητες κτλ). Παράλληλα, αποστέλλεται και ηλεκτρονικό μήνυμα (email) τύπου newsletter μέσω του οποίου γνωστοποιούνται οι παραπάνω ανακοινώσεις του Συλλόγου σε όλα τα μέλη που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν την λήψη αυτών, παρέχοντας στο σύλλογο τη δική τους διεύθυνση.

Για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη κατάσταση με τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και την υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε εδώ, για την συναίνεση ή μη των προσωπικών σας δεδομένων και επιστρέψετε στο Γραμματοκιβώτιο Επικοινωνίας του Συλλόγου μας που βρίσκεται έξω από το σχολείο στην οδό Χειμάρρας μέχρι την Παρασκευή 27/9/2019. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένο το έντυπο με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στη διεύθυνση του Συλλόγου 6.dim.ap@gmail.com.

Το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου