9/30/2019

Σύσταση Επιτροπής Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας συστάθηκε Επιτροπή Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ)  κατόπιν της πρόσφατης ανασύστασης - λόγω στελέχωσής της με Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό - του 8oυ Σχολικού Δικτύου Εκπαίδευσης και Υποστήριξης  (ΣΔΕΥ) Β΄ Αθήνας, με σκοπό την υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας και την ενδυνάμωσή τους  σε μαθησιακό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο.
Μέλη της ΕΔΕΑΥ αποτελούν, από το Σύλλογο Διδασκόντων η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μάρθα Σαμαρά (πρόεδρος της Επιτροπής), ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Φίλιππος Νικηταΐδης, ο εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής του Τμήματος Ένταξης κ. Νίκος Τρελόπουλος, ο/η υπεύθυνους εκπαιδευτικός των τμήματος του μαθητή ή της ομάδας μαθητών που έχουν ανάγκη υποστήριξης και από το  ΣΔΕΥ η Ψυχολόγος κ. Αλεξάνδρα Κόλλια και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Ηρώ Πετρίδου.
Τα μέλη της ΕΔΕΑΥ, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που περιγράφονται αναλυτικά στο ΦΕΚ 315/2014, συντονίζουν και παρακολουθούν δράσεις εκπαιδευτικής, ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης μαθητών/τριών, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών.
Όλα τα μέλη της ΕΔΕΑΥ, συμπεριλαμβανομένων της ψυχολόγου και της κοινωνικής λειτουργού, θα έχουν τακτική συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων και θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου μας, κάθε Τετάρτη, ώρες 8:15-13:15. 
Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και συνεργασίας μαζί σας, εφόσον κρίνεται αναγκαίο από το σχολείο και την ΕΔΕΑΥ, σε προκαθορισμένο ραντεβού που θα έχουμε εγκαίρως προγραμματίσει από κοινού. 
Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με τα μέλη της ΕΔΕΑΥ, κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας, περιορισμένης ωστόσο διαθεσιμότητας (καθώς οι εκπαιδευτικές ανάγκες ιεραρχούνται από τα μέλη της ΕΔΕΑΥ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, σύμφωνα με το ανωτέρω ΦΕΚ). 
Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία η επικοινωνία και η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Σχολείου.
Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία μαζί σας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ΕΔΕΑΥ που αφορούν τη βέλτιστη επικοινωνία και την ενδυνάμωση σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων της σχολικής μας κοινότητας.

Από τη Διεύθυνση



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου