3/17/2020

Ενημερωτική ανακοίνωση 17-03-2020

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες

σας κοινοποιούμε αυτούσια την ενημερωτική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση του Σχολείου μας αναφορικά με τα κλειστά σχολεία και την εκπαίδευση των μαθητών.

----------------------------
Αγαπητοί γονείς,
Ελπίζω και εύχομαι στο σπίτι που βρίσκεστε με τα παιδιά να είστε όλοι καλά. Τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάμε όλοι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, ενωμένοι, συνεργάσιμοι, αλληλέγγυοι.
Με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συγκεντρώσαμε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των γονέων και περιμένουμε τις οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το πώς θα προχωρήσουμε. 
Η μαθησιακή διαδικασία δεν πρέπει να σταματήσει παρόλο που οι μαθητές δεν έχουν φυσική παρουσία στο σχολείο. Μικρές επαναληπτικές ασκήσεις και συμβουλές από τους δασκάλους τους θα βοηθήσουν τα παιδιά να εμπεδώσουν τα όσα έχουν μάθει, να γεμίσουν το χρόνο τους δημιουργικά και να μη χάσουν την επικοινωνία τόσο με τους δασκάλους τους όσο και με τους συμμαθητές τους.
Τέλος σας προτρέπουμε να επισκέπτεσθε συχνά την ιστοσελίδα του σχολείου για τη δική σας ενημέρωση και να στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση 6dimagparask@sch.gr σε περίπτωση που έχετε κάποιο αίτημα ή κάποια απορία.
Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια

----------------------------

σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογος γονέων θα παραμείνει άμεσος συνεργάτης του σχολείου με σκοπό την διευκόλυνση του έργου του.

Αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε κάποια ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου