5/14/2020

Εγγραφές Μαθητών στην Α' τάξη για το σχολικό έτος 2020-21

Αγαπητοί γονείς

σας προωθούμε αυτούσια την ενημέρωση που λάβαμε από τη Διεύθυνση του Σχολείου, σχετικά με τις εγγραφές στην Α' Δημοτικού για το επόμενο σχολικό έτος 2020-21.

-------------------------------------
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2020-21 στην Α΄ τάξη Δημοτικού εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2014.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας από 15 – 29 Mαΐου 2020 ώρες 9:00 το πρωί έως 12:30 το μεσημέρι

Στο πλαίσιο τήρησης των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, η προσέλευσή σας στο σχολείο θα πρέπει να γίνεται με τήρηση των κανόνων προσωπικής προστασίας (μάσκα, γάντια και ατομικό στυλό).


Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
• Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από τα οποία να προκύπτει ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
• Αποδεικτικό στοιχείο (μισθωτήριο συμβόλαιο ενοικίασης που έχει κατατεθεί στην εφορία ή την 1η σελίδα του εκκαθαριστικού της εφορίας), από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
• Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου. Για τους μαθητές που έχουν φοιτήσει στο 6ο  και 2ο-10ο Νηπιαγωγεία Αγίας Παρασκευής η βεβαίωση θα σταλεί ηλεκτρονικά από τις προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων στο σχολείο μας.
• Φόρμα εγγραφής μαθητή. Η φόρμα δίνεται από το σχολείο, αλλά αν θέλετε να την κατεβάσετε και να την φέρετε συμπληρωμένη στο σχολείο θα την βρείτε εδώ
• Εκτός των ανωτέρω, κατά την εγγραφή παραδίδεται στο γονέα το έντυπο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) (αν θέλετε να το κατεβάσετε είναι εδώ). το οποίο επιστρέφεται συμπληρωμένο κατά το μήνα Σεπτέμβριο.

Σε περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο ολοήμερο πρόγραμμα, απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα σχετικής αίτησης – δήλωσης, η οποία δίνεται από το σχολείο, αλλά αν θέλετε να την κατεβάσετε και να την φέρετε συμπληρωμένη στο σχολείο είναι εδώ

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 6 ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής είναι εδώ

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του παιδιού σας τις συγκεκριμένες ώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο στα τηλ.: 2106527551 και στο email:   6dimagparask@sch.gr για εξεύρεση λύσης.

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Μάρθα Σαμαρά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου