5/04/2020

Εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση στο e-me από 6-5-2020

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες

Λάβαμε την ενημέρωση από τη Διεύθυνση του σχολείου μας ότι από την Τετάρτη 06-05-20 η εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση μεταφέρεται στις προσωπικές κυψέλες του κάθε εκπαιδευτικού (e-me), τις οποίες οι μαθητές οφείλουν να επισκέπτονται καθημερινά σε χρόνο που τους εξυπηρετεί και να κάνουν τις εργασίες που τους ανατίθενται τόσο από τους βασικούς δασκάλους όσο και από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. Για την είσοδό σας πάντα χρησιμοποιείτε τους ίδιους κωδικούς που έχετε δημιουργήσει στο Πανελλήνιο Σχολικό Δϊκτυο (ΠΣΔ) https://www.sch.gr/

για ορισμένους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας μπορείτε με τους ίδιους κωδικούς να επισκέπτεστε τις ψηφιακές τάξεις τους στο https://eclass.sch.gr/

  • Αρμάγος Απόστολος ( Μουσική Γ2,Δ,Ε,ΣΤ),
  • Παπαδοπούλου Μάρθα (Μουσική Α, Β, Γ1),
  • Κάσση Κυριακή (Θεατρική Αγωγή Α,Β,Γ,Δ), 
  • Παπαχρόνη-Ράμμου Αικ.( Γαλλικά Ε1 και ΣΤ) και
  • Ρουσουλιώτη Άννα (Γαλλικά Ε2).


Για τις Ε' και ΣΤ' τάξεις, σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, θα γίνονται μαθήματα σύγχρονης εκπαίδευσης με τη μορφή των τηλεδιασκέψεων WEBEX σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.
Η σύγχρονη και η ασύγχρονη εκπαίδευση σκοπό έχουν να συμπληρώνουν η μία την άλλη ικανοποιώντας τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών τόσο με εμπεδωτικές και επαναληπτικές ασκήσεις όσο και με την παρουσίαση νέου διδακτικού υλικού. Καλύπτουν επίσης την ανάγκη των μαθητών για επικοινωνία με τους δασκάλους τους αλλά και τους συμμαθητές τους.

Οι δάσκαλοι θα στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στους γονείς με τους συνδέσμους (link) των ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων WEBEX. Τους συνδέσμους αυτούς πρέπει να αποθηκεύσετε προκειμένου να μπαίνετε στην ηλεκτρονική σύγχρονη τάξη όποτε έχετε μάθημα.
Οδηγίες για σύνδεση στο WEBEX.

το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου