9/13/2021

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καλωσορίζει τους μαθητές της Α΄ τάξης και τους γονείς/κηδεμόνες τους στο Σχολείο μας και εύχεται μια όμορφη, πλούσια σε νέες εμπειρίες σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, θετική σκέψη και ενέργεια.

Μέλη του Συλλόγου εγγράφονται αυτοδίκαια όλοι οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας. Στο εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο καταστατικό του αναφέρονται αναλυτικά οι σκοποί του, που συνοψίζονται στη μελέτη και προβολή των προβλημάτων του σχολείου και στον συντονισμό της κοινής δράσης των γονιών για την επίλυσή τους, καθώς και στην ανάπτυξη πολιτιστικής, αθλητικής ή και άλλης δραστηριότητας μέσα και έξω από το σχολείο.

Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρία Χατζιανδρέου (τηλ. 6932152533)
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Βουτσιλάκος (τηλ. 6976695285)
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Θανάσης Παπαγεωργίου (τηλ. 6949034680)
  • ΤΑΜΙΑΣ: Μαίρη Νικολακοπούλου (τηλ. 6979490830)
  • ΜΕΛΟΣ: Κική Διαμαντάκου (τηλ. 6947529591)
  • ΜΕΛΟΣ:  Γεωργία Νίτσο (τηλ. 6956524123)

Τα μέλη του Δ.Σ. είναι στη διάθεση των γονιών/κηδεμόνων, για να λύσουν απορίες που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου. 

Ανακοινώσεις που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου (π.χ. λειτουργία ολοημέρου, σχολικές γιορτές κ.τ.λ.) αναρτώνται στην ιστοσελίδα τόσο του σχολείου http://6dim-ag-parask.att.sch.gr, όσο και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων https://6o-dimotiko-ap.blogspot.com/.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου αναρτώνται ανακοινώσεις και πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά δράσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων (π.χ. απογευματινές δραστηριότητες κτλ). Παράλληλα, αποστέλλεται ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail), μέσω του οποίου γνωστοποιούνται οι παραπάνω ανακοινώσεις του Συλλόγου σε όλα τα μέλη που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν την λήψη αυτών, παρέχοντας στον Σύλλογο την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την κατάσταση με τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και την υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί για τη συναίνεση ή μη στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων που θα κατεβάσετε από εδώ και να την επιστρέψετε στο Γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου, που βρίσκεται έξω από το σχολείο στην οδό Χειμάρρας, μέχρι τη Δευτέρα 20/9/2021. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένο το έντυπο με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση του Συλλόγου 6.dim.ap@gmail.com.


Το Δ.Σ.

13-09-2021



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου