9/11/2023

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καλωσορίζει τους μαθητές της Α΄ τάξης και τους γονείς/κηδεμόνες τους στο Σχολείο μας και εύχεται μια όμορφη, πλούσια σε νέες εμπειρίες σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, θετική σκέψη και ενέργεια.

Μέλη του Συλλόγου εγγράφονται αυτοδίκαια όλοι οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας. Στο εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο καταστατικό του αναφέρονται αναλυτικά οι σκοποί του, που συνοψίζονται στη μελέτη και προβολή των προβλημάτων του σχολείου και στον συντονισμό της κοινής δράσης των γονιών για την επίλυσή τους, καθώς και στην ανάπτυξη πολιτιστικής, αθλητικής ή και άλλης δραστηριότητας μέσα και έξω από το σχολείο.

Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΙΑΝΔΡΕΟΥ  ΜΑΡΙΑ 6932152533
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΟΪΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 6936622049
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΕΙΛΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ 6945756720
ΤΑΜΙΑΣ: ΨΑΡΡΗ ΜΑΡΙΑ 6946952182
ΜΕΛΟΣ: ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΤΕΒΗ 6974192831
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6971833918
ΜΕΛΟΣ: ΤΣΙΑΝΗ ΜΑΡΘΑ 6947800190

Τα μέλη του Δ.Σ. είναι στη διάθεση των γονιών/κηδεμόνων  για να λύσουν απορίες που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου αλλά και στο Σύλλογό μας. 

Ανακοινώσεις που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου (π.χ. λειτουργία ολοημέρου, σχολικές γιορτές κ.τ.λ.) αναρτώνται στην ιστοσελίδα του σχολείου http://6dim-ag-parask.att.sch.gr, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων https://6o-dimotiko-ap.blogspot.com καθώς και στην ομάδα “Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής” στο FACEBOOK
Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και στην ομάδα μας στο Facebook αναρτώνται ανακοινώσεις και πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά δράσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων (π.χ. εκδηλώσεις, απογευματινές δραστηριότητες κτλ). Παράλληλα, αποστέλλεται ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail), μέσω του οποίου γνωστοποιούνται οι παραπάνω ανακοινώσεις του Συλλόγου σε όλα τα μέλη που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν την λήψη αυτών, παρέχοντας στο Σύλλογο την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την κατάσταση με τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και την υπεύθυνη δήλωση που θα κατεβάσετε από εδώ για τη συναίνεση ή μη στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και να την επιστρέψετε στο Γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου, που βρίσκεται έξω από το σχολείο στην οδό Χειμάρας, μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ  18/9/2023. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένο το έντυπο με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση του Συλλόγου 6.dim.ap@gmail.com.

Αγαπητοί γονείς

Για άλλη μια φορά, σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του 6ου Δημοτικού, σας ευχόμαστε καλή αρχή και σας διαβεβαιώνουμε ότι ως ΔΣ θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε (απορίες, ενημέρωση, δράσεις του συλλόγου μας κτλ) το πρώτο αυτό διάστημα προσαρμογής τόσο για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους!

Είναι σημαντικό να είμαστε παρόντες, δίπλα στα παιδιά μας γιατί ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ είμαστε όλοι οι γονείς και μόνο έτσι, ενεργά και δυναμικά, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.


Το Δ.Σ.
11-09-2023


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου