9/13/2023

ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡO

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 18/9/23 η τραπεζοκόμος μας θα ζεσταίνει το φαγητό των παιδιών των Α, Β, και Γ τάξεων του ολοημέρου. 

Όσον αφορά στο ζέσταμα – σερβίρισμα των φαγητών των παιδιών  παιδιά των Δ, Ε και Στ τάξεων που παραμένουν στο ολοήμερο, θα ενημερωθείτε κατά τη διάρκεια της επόμενης βδομάδας. 

Ο λόγος για τον οποίον ξεκινάει σταδιακά το ζέσταμα είναι η όσο το δυνατό καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας αυτής. Τα παιδιά που παραμένουν στο ολοήμερο ξεπερνούν τα 170 και θα χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Ωστόσο παρακάτω παρακαλούμε διαβάστε πολύ προσεκτικά σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε και να εφαρμόζετε, έτσι όλοι μαζί να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και η σίτιση των παιδιών μας να παρέχεται όσο πιο σωστά και ποιοτικά γίνεται τηρώντας πρωτίστως τους κανόνες υγιεινής: 
  • Το φαγητοδοχείο να είναι μεταλλικό και να μην έχει καθόλου πλαστικό (το πλαστικό δεν εισέρχεται στο θερμοθάλαμο).
  • Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικό να τηρηθούν οι προδιαγραφές του φαγητοδοχείου. Σε όποιου άλλου τύπου φαγητοδοχείο, τα φαγητό δεν μπαίνει στο θερμοθάλαμο και ως εκ τούτου το φαγητό δεν θα σερβίρεται ζεστό.
  • Στο  φαγητοδοχείο να αναγράφεται με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το ονοματεπώνυμο και το τμήμα του / των παιδιών σας για να μπορεί η τραπεζοκόμος να ξεχωρίζει  τα φαγητοδοχεία.
  • Παρακαλούμε να φροντίσετε πάντα να φαίνονται τα στοιχεία του παιδιού σας στο φαγητοδοχείο και συχνά να τα ξαναγράφετε με τον ανεξίτηλο μαρκαδόρο. 
  • Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους κουτάλι ή πηρούνι και πετσέτα (sousplat) στην οποία να τοποθετείται το φαγητοδοχείο τους.  
  • Εναλλακτικά μπορείτε να δίνεται στο παιδί σας κρύο γεύμα ή το φαγητό του σε θερμομπολ..
  • Ενημερώστε εάν το φαγητό του παιδιού σας ΔΕΝ θέλετε να ζεσταίνεται μέχρι τη Κυριακή 17/9/2023 αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο 6.dim.ap@gmail.com, με τα στοιχεία του παιδιού σας (ονοματεπώνυμο και τμήμα)
Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν στη τσάντα των παιδιών που παραμένουν στο ολοήμερο. Για οποιαδήποτε δική σας απορία, διευκρίνιση κτλ, επικοινωνήστε στο 6.dim.ap@gmail.com.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Το ΔΣ
13/9/023


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου