9/19/2020

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία. 

Οι συνθήκες είναι κρίσιμες και απαιτούν ακόμα περισσότερη συνεργασία, αλληλεγγύη, δυναμικότητα και συμμετοχή όλων μας στα συλλογικά μας όργανα. Προτρέπουμε και τους νέους γονείς να οργανωθούν και να συμμετέχουν στις συλλογικές μας δράσεις, ώστε το δημόσιο σχολείο να βγει δυναμωμένο μέσα από τη δοκιμασία που περνάμε τους τελευταίους μήνες.

Όπως κάθε χρόνο, σας παρακαλούμε να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή σας στον Σύλλογο Γονέων, μέλη του οποίου είμαστε αυτοδίκαια όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας. 

Η ετήσια συνδρομή φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε, είναι μειωμένη σε:

10 Eυρώ για τους γονείς που έχουν 1 παιδί – μαθητή στο σχολείο

13 Ευρώ για τους γονείς που έχουν 2 παιδιά- μαθητές στο σχολείο

15 Ευρώ για τους γονείς που έχουν 3 ή περισσότερα παιδιά – μαθητές στο σχολείο

Η συνδρομή σας βοηθάει τον Σύλλογό μας να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τα παιδιά  μας και να υλοποιήσει δράσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας του σχολείου. Κατά το περσινό σχολικό έτος, ο σύλλογός μας πραγματοποίησε και υλοποίησε τα ακόλουθα:

- Απογευματινές δραστηριότητες: Εκτός από μπάσκετ και θεατρική αγωγή (που προσφέρονται δωρεάν από τον Δήμο μας,), προσφέρθηκαν μαθήματα σκάκι, ζωγραφικής και παραδοσιακών χορών.
- Αγορά αθλητικού υλικού.
- Αγορά και τοποθέτηση πινακίδων σε 2 αίθουσες του σχολείου μας
- Αγορά και τοποθέτηση ραφιέρων – βιβλιοθηκών σε 8 από τις 14 αίθουσες του σχολείου μας (απομένουν άλλες 6 αίθουσες χωρίς ραφιέρες – βιβλιοθήκες, στις οποίες προγραμματίζουμε άμεσα να αγοράσουμε και να τοποθετήσουμε).
- Βασιλόπιτες με φλουριά και δώρα για τα τυχερά παιδιά, αναμνηστικά δώρα για τους μαθητές της στ τάξης.
- Διοργάνωση αποκριάτικης εκδήλωσης και συνάντηση αποφοίτησης.
- Επιδαπέδια παιγνίδια στην πάνω αυλή του σχολείου  μας.

Για να μπορέσουμε και φέτος να συνεχίσουμε, παρακαλούμε να αποστείλετε τη συνδρομή του παιδιού σας  στο σχολείο μέχρι την Δευτέρα 5/10/2020.

Μαζί με το αντίστοιχο ποσό, παρακαλούμε να τοποθετήσετε σε φάκελο το έντυπο συμπληρωμένο με τα στοιχεία σας (κλικ εδώ), ώστε να εκδοθεί η σχετική απόδειξη εντός μηνός από την πληρωμή. Ο φάκελος με τα χρήματα και τα στοιχεία σας να τοποθετηθούν στα γραμματοκιβώτια του Συλλόγου (στην είσοδο του σχολείου στην οδό Χειμάρας και στον 1ο όροφο του σχολείου έξω από το γραφείο της Διευθύντριας).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ταμία του Συλλόγου κα Μαίρη Νικολακοπούλου (697 9490830) ή με την πρόεδρο και Μαρία Χατζιανδρέου (693-2152533).

Το ΔΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου