9/25/2020

Ενημέρωση γονέων από εκπαιδευτικούς

 Αγαπητοί γονείς,

Είναι γεγονός ότι τα ειδικά μέτρα προστασίας μας αναγκάζουν να αλλάξουμε τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας. Για λόγους προστασίας είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε πλέον τα ηλεκτρονικά μέσα. Λόγω ιδιαιτερότητας, η πρώτη ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/μαθητριών της Α’ τάξης πραγματοποιήθηκε ήδη απόγευμα μετά το πέρας λειτουργίας του σχολείου σε εξωτερικό χώρο.

Τα αιτήματα για γονικές άδειες θα καταγράφονται από τη διευθύντρια του σχολείου και τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου και θα σας αποστέλλονται είτε μέσω παιδιού, είτε ηλεκτρονικά.

Οι γονείς και κηδεμόνες των υπόλοιπων τάξεων θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε-συνεργαστείτε με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων σε απογευματινή συνάντηση στον εξωτερικό χώρο του σχολείου σε συγκεκριμένο χρόνο που θα σας οριστεί. Σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις και κατόπιν προσυνεννόησης θα πραγματοποιείται δια ζώσης συνεργασία. Επίσης, θα σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε τηλεφωνική επικοινωνία-συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου εντός της πρωινής λειτουργίας μας, σε χρόνο και ημέρα που θα σας ορίσουν.

Όπως αντιλαμβάνεστε και για μας όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα, τα δοκιμάζουμε, τα κρίνουμε και ανάλογα θα παρθούν οι όποιες μελλοντικές αποφάσεις με βάση την εμπειρία που θα αποκτηθεί.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συναντηθείτε με τη Διοίκηση του Σχολείου ή με μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού θα πρέπει να υπάρχει προσυνεννόηση και κατά την προσέλευσή σας υποχρεωτικά θα κάνετε χρήση της προστατευτικής μάσκας. Κανείς γονέας / κηδεμόνας δε θα εισέρχεται στο σχολείο χωρίς προγραμματισμό.

Για οποιαδήποτε αλλαγή τροποποίηση θα ενημερώνεστε με νέες ανακοινώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου http://6dim-ag-parask.att.sch.gr/autosch/joomla15/.

Από τη Διεύθυνση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου